Hae
Koivulan Emäntä

Kebabkiusaus

Meillä on ollut viime aikoina haasteena saada hyvää arkiruokaa helposti, nopeasti ja halvalla. Tehtävä on juuri niin vaikea kuin kuulostaakin. Vaikka olen aina ollut keittiössä luova ja olen loihtinut ihan hyviä ruokia, niin en juuri koskaan täytä noita kaikkia kohtia. Useimmiten ongelma on se, ettei se ruoka ainakaan valmistu nopeasti. Mutta nyt sattumalta sain viikonlopun jämistä raavittua nopeasti hyvän ruuan.

 

Kebabkiusaus

1pss kebebia
1kg perunasipulisekoitusta
1 paprika
1punasipuli
2prk paahdettu paprika ruokakermaa
Kuumenna uuni 225 asteiseksi. Hienonna sipuli ja pilko paprika sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuullota tilkassa öljyä. Lisää loppuvaiheessa kebeb joukkoon ja anna olla pannulla hetki. Sekoita kuullotetut vihannekset ja perunasipulisekoitus uunivuossa. Kaada kerma päälle ja laita uunin alatasolle kypsymään n. 30-45min. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa. Tai salaatin puutteessa, pelkkä rucola riittää.
Tämä ruoka maistui kaikille meidän perheessä.
Onko sinulla joku kriteerit täyttävä arkiruokavinkki?

3 kommenttia

  1. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

    Oi vitsit, tätä pitää kokeilla! 🙂

  2. Inka / Lapsen Askelin kirjoitti:

    Oi nami!
    Kebabin kanssa ei voi mennä pieleen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *