Hae
Koivulan Emäntä

Syksyinen kanacurry

Syksyinen kanacurry

Kaikki minut tuntevat, tietävät että rakastan ruuan laittoa ja hyvää ruokaa. Viikonloppuisin teen usein työläitä ruokia, jotka vaativat hieman hifistelyä. Mutta arkena ruuan laittoon ei juurikaan ole aikaa. Kun tullaan töistä, koulusta ja päiväkodista viimein kotiin, kaikilla on kiljuva nälkä. Jos ruokaa ei ole edellisenä iltana laitettu valmiiksi, niin valmistettavan ruuan tulee olla mahdollisimman nopeasti valmis. Voiko gourmet ruokia rakastavalle saada nopeasti maistuvaa ruokaa? Kyllä voi! Tein aivan ihanaa ja lämmittävää kanacurrya. En olisi itsekään uskonut, että n. 30minuutissa valmistui näin hyvä ruoka.

Syksyinen kanacurry

450g broilerin fileesuikaleita
1-2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1tlk (400g) tomaattimurskaa
150g creme fraichea
2tl garam masala mausteseosta
1tl kurkumaa
2tl chilijauhetta
Paista broilerin fileesuikaleet kasarissa. Lisää pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli sekä mausteet. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua miedolla lämmöllä kypsäksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa chiliä. Lisää viimeisenä creme fraiche ja sekoita, älä enää keitä. Tarjoile basmatiriisin ja raikkaan salaatin kera.

Syksyinen kanacurry

Tämä ruoka yllätti minut niin helppoudella, maulla kuin nopeudella. Suurin yllätys oli, kun Ässä vaati itselleen kolmatta lautasellista lisää. Hyvin harvoin Ässä on vaatimassa itselleen ruokaa lisää. Eli tämä todellakin oli ainakin meillä koko perheen ruoka. Hintaa ruualle tuli alle 10€ ja tästä määrästä riitti 6-7 ruokailijalle.

 

2 kommenttia

  1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

    Onpas hyvän näköistä,pakko testata!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *