Hae
Koivulan Emäntä

Mikä on parasta syksyssä? 5 asiaa, jotka tekevät syksystä ihanan.

Pihatöitä

Lehtikasat

Syksyssä ehdottomasti parasta on ihanat isot ja värikkäät lehtikasat. Niihin on kiva hyppiä ja niitä on kiva heitellä. Lehtikasoihin voi rakentaa oman pesän ja leikkiä siiliä. Tätä olemmekin Ässän kanssa viime viikonlopun tehneet. Naapurit ovat saattaneet katsoa meitä hieman omituisesti, kun olemme kiljahdelleet ja räkättäneet koko viikonlopun lehtikasoissa.

Pimenevät illat

Mikä on kivempaa kuin pimeissä syysilloissa sytyttää talo täyteen kynttilöitä ja tunnelmoida perheen kesken? Sohvan nurkkaan on kiva käpertyä katsomaan tv:tä tai lukemaan hyvää kirjaa kynttilän valossa. Ulkona pimeässä ja pienessä tihkusateessa on hauska kertoa mitä kauheimpia tarinoita Teinimonsterin kanssa.

Villasukat

Olen koko ”pitkän” kesän odottanut, koska saan kaivaa kaikki ihanat villasukat laatikon kätköistä ja laittaa ne jalkaani. Parasta syksyssä on, kun voi kulkea verkkareissa ja villasukissa kaikki vapaa-ajat. Syksyllä alkaa myös neulomisvimmani uudelleen. Viikonloppuna aloitin Ässälle uuden parin villasukkia. Sen jälkeen on tulossa Teinimonsterin joululahjasukat, itselle Pikku Myy sukat ja Isimiehelle vaarinsukat.

Parasta syksyssä

 

TV-sarjat

Viimein uusinnat ovat loppuneet! Kesätauolta on palannut mm. Salatut Elämät ja Uusi Päivä. Tosin noista en katso kuin Uutta Päivää… Uusia sarjoja on ilmaantunut kuten Blindspot ja Downsiftaajat. Uusia tuotantokausia on tullut mm. Robaan, Grayn anatomiaan ja Toisenlaisiin Äiteihin. Eli syksy ja talvi television töllääjien kulta-aikaa. Ja mitä sitä pimenevissä syysilloissa mieluummin edes tekisi?

Viltit

Herkut, limu, tv/kirja, villasukat, kynttilät, takkatuli ja viltti, mitä muuta nainen kaipaa? No, ehkä jos vielä saa lapset nukkumaan ja käpertyä kullan kainaloon, niin syksyinen ilta on täydellinen. Onneksi tällaisia iltoja meillä mahtuu useampi viikkoon. Tosin useimmiten ne päättyvät kuorsaavaan vaimoon, joka pitää kantaa sänkyyn nukkumaan. Mutta eihän se haittaa? Vai mitä?
Mikä sinusta syksyssä on parasta?

 

3 kommenttia

 1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voi apua me ei olla vielä keretty ollenkaan lehtikasoihin pomppimaan. Tuntuu kuin aika olisi mennyt nopeutettuna nyt ja syksykin on kohta ohi! Ihanaa kyllä, kun on niin värikästä, voi alkaa polttamaan kynttilöitä ja kääriytyä vilttiin <3

  • Kati kirjoitti:

   Tää syksy on kyl oikeesti ihanaa. Onneksi meillä on kaikki neljä vuodenaikaa. Jokaisessa omat ihanuuden ja ärsytykset. 😊

 2. Jane & Jasse kirjoitti:

  Allekirjoitan nuo kaikki myös! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *