Hae
Koivulan Emäntä

Koko perheen lempeän tulinen broilerikastike

Koko perheen lempeän tulinen broilerikastike

Kun talossa on nirso teini, vielä nirsompi mies, taapero ja raskaana oleva vaimo, menee perheen ruokailut haasteellisesta erittäin haasteelliseksi. Kaikki sanoo, ettei raskausajan ruokailut ole ongelma, mutta kyllä ne tuntuu meillä vaan olevan. Varsinkin, kun huomasin käyttäväni todella paljon ruuissa inkivääriä ja sehän on siellä kiellettyjen listalla. Meidän koko perheen suosikeista on ollut Tikka Masala itse tehtynä, mutta siihen tulee inkivääriä, joten suosikki ruoka lähti tuunaukseen. Tässä meidän perheen uusi versio Tikka Masalasta

Koko perheen lempeän tulinen broilerikastike

400g broilerin fileesuikaleita
1prk tomaattimurskaa
1prk tomaattipyrettä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 mieto chili
ruukku tuoretta korianteria
3dl turkkilaista jogurttia
öljyä
Paista broilerin suikaleita kasarissa. Lisää pilkottu sipuli sekä murskattu valkosipulin kynsi. Kypsennä suikaleet. Lisää tomaattimurska, -pyre sekä hienonnettu chili. Hauduta n. 15min. Lisää lopuksi turkkilainen jogurtti ja puolet korientarista. Älä enää kiehauta, vain sekoita. Koristele korientarilla. Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Koko perheen lempeän tulinen broilerikastike

Ässä ihastui tähän uuteen versioon Tikka Masalaan ja vaati saada jopa kolmannen kerran lisää. Jokaisen haarukallisen jälkeen muisti mainita kuinka hyvää ruoka on. Kylläpä äidin sydäntä taas lämmitti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *