Hae
Koivulan Emäntä

Pienen pojan lahjatoiveet – TOP5 suosikkilahjat

Pienen pojan lahjatoiveet

Lahjatoiveet

Mitkä ovat Ässän lahjatoiveet? 
Mitä Ässä haluaisi lahjaksi? 
Onko Ässä esittänyt lahjatoiveita? 
Mitä ostaisin Ässälle synttärilahjaksi? 

Tiedätkö mitä muut ovat ostamassa?
Mitä lahjoja on toivottu joulupukilta?
 
Näit kysymyksiä minulle on esitetty viimeisen kahden viikon aikana useammin kuin pystyn laskemaan. Ässällä on reilun viikon päästä synttärit ja joulukin on aivan nurkan takana. Lahjatoiveiden esittäminen on minusta tuntunut aina kiusalliselta. En vain osaa reilusti pyytää jotakin. En osaa niitä esittää edes lasteni puolesta. Teinimonsteri on jo sen ikäinen, että osaa varsin hyvin kertoa mitä haluaa. Tätä pitääkin jo toppuutella toiveissaan, ettei pyydä useiden kymmenien tai jopa satojen eurojen arvoisia lahjoja. Onneksi tuo Ässäkin on viimein oppinut kertomaan mitä haluaa. Joten kyselijät voivat esittää kysymyksensä suoraan hänelle. Laitetaanpa tähän mitä Ässä onkin itse kertonut haluavansa lahjaksi
Jos ja kun Ässältä kysytään mitä hän haluaa, niin ensimmäinen vastaus on LEGOJA! Niitä ei voi Ässän mielestä olla liikaa. Ja jos totta puhutaan, niin ei tuolla pojalla niitä oikeasti paljoa ole. Legot ovat myös siinä mielessä mukava lahja, että niillä jaksaa myös äiti ja isikin leikkiä. Isosiskokin innostuu niillä usein rakentelemaan Ässän kaverina. Joten Legot ovat takuu varma lahjaidea.

Pienen pojan lahjatoiveet

Hyvänä kakkosena lahjatoiveissa tulee leikkikeittiö. Ässä laittaa mielellään ruokaa ja häärää innoissaan myös minun kanssani oikeassa keittiössä, tosin tästä äiti ei ole kovin innoissaan… Mutta keittiöleikit ovat päiväkodissa yksi suosikkileikeistä. Toki vaikutusta asiaan voi olla tyttöystävällä…
AUTOTALO! Ässä huutaa kaupassa aina, jos näkee parkkitalon. ”MINUN AUTOTALO!” Pojat ja autot. Niin ne vaan kulkee käsikädessä. Ei siitä mihinkään pääse. Täytyy myöntää, että oli minustakin kiva leikkiä pienenä autoilla vaikka tyttö olenkin. Ja onhan niillä ihan kiva edelleenkin leikkiä.
Autotaloista sitten päästäänkin autoihin ja muihin moottorikulkuneuvoihin. Toiveena on tietty ”piipaa-auto”, ”koppeli”, ”mopo”, ”auto”, ”takkoli”, ”lekka”, ”entokone” sekä ”hieno-auto”. Arvaatkos mitä nämä ovat?

Pienen pojan lahjatoiveet

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä toiveena ovat ”kiijat”. Ässä rakastaa lukemista sekä kirjojen kuvien katselua. Joka päivä meillä luetaan useita satuja. Päiväunille ja iltaisin luetaan usein sellaisia kirjoja missä ei ole juurikaan kuvia, eli ihan kunnon satuja. Ässä jaksaa kuunnella todella pitkiä satuja ja olemmekin siirtyneet vanhoihin kunnon satuklassikoihin. Ja klassikot ovatkin tämän äidin mieleen, koska ne tuo samalla mieleen oman lapsuuden.

Taaperon suosikkilahjat TOP5

LEGOT
LEIKKIKEITTIÖ
PARKKITALO
AUTOT/MOOTTORIAJONEUVOT
SATUKIRJAT
Mitäs ootte mieltä Ässän toiveista? Tämä äiti on ainakin ihan iloinen näistä perinteikkäistä lahjatoiveista. Lahjatoiveista löytyy myös jokaisen budjettiin sopiva lahja. Kivoja autoja saa ihan muutamalla eurolla ja pienet legosetit ovat reilun 10€. Ja koska itse kannatan kierrätystä, niin en pane pahitteeksi kirpputori löytäjä tai omien vanhojen lelujen antamista. Ja voin luvata, että Ässää vielä vähemmän kiinnostaa, onko lahja uusi vai vanha.  Millaisia lahjatoiveita teillä on?

 

8 kommenttia

 1. mummo kirjoitti:

  Kummit ja mummot aina ilahtuvat toivelistoista. Muuten on aina vaikeaa pysyä mukana ajankohtaisissa mieltymyksissä.

  • Kati kirjoitti:

   Näin olen kuullut. Myös sedät ja tädit kaipaavat näitä listoja… ja vielä varmistuksen mitä muut ostaa, ettei vaan tule samoja… 😆

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Blogista löytyisi sulle haaste 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Itse yritän keksiä aina myös joitakin hyötylahja toiveita, kuten kengät, vaatteet, ruokailuvälineet, lakanat tms. ja vähän säästellä omia hankintoja ennen synttäreitä jottaa riittää lahjoiksi annettavaa.

  • Kati kirjoitti:

   Jeps, äidin lahjatoiveet lapselle onkin varmasti hieman eriävät lapsen toiveista. Toki riippuu lapsesta. Meillä usein näitä hyötylahjoja ostaa mummit. Sitten muut ostaa nämä lapsen omat suosikit.

 4. Tiia kirjoitti:

  Näyttääpä lista tutulta 😀 Meillä esikoiselta on jonkin verran leluja säästetty nuoremmalle, joten joutuu itsekin vähän miettimään mitä on järkevä pyytää lahjaksi. Ettei sitten tule 20 autoa niiden 50 auton lisäksi, hups 🙂

  • Kati kirjoitti:

   Meillä on "onnekas" tilanne ettei ole vanhoja leluja. Esikoisen lelut muutenkin tyttöjen, niin eihän niillä poikien sovi leikkiä… 😉 Tai ei ollut siis autoja. 😜

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *