Hae
Koivulan Emäntä

Mitä pöytään 2v. synttäreille? – juhlapöydän tarjoilut

Syntämäpäivä ja isänpäivätarjoilut

Meillä on ollut tänä viikonloppuna hieman vilinää. Ohjelmassa on ollut Ässän 2v. sekä Isimiehen synttärit ja isänpäivä. Lauantaille olimme kutsuneet kaikki läheiset juhlimaan Ässää sekä hieman Isimiestä. Ässä kuitenkin sai loistaa päätähden roolissa. Olimme suunnitelleet lauantain menun niin lapsiystävälliseksi kuin suurimmalta osin sopivaksi maidottomille että gluteenittomille.

Syntymäpäivän menu

Hedelmävartaita
Dippivihanneksia sekä tzatzikia
Karjalanpiirakoita ja munavoita
Daimkakku
Gluteeniton ja maidoton suklaakakku
Gluteeniton, maidoton, sokeriton smoothiekakku
Popcornia
Rusinoita
Pähkinöitä
Taateleita sekä karpaloita

syntymäpäivän tarjoilut / isänpäivän herkut

syntymäpäivän tarjoilut, isänpäivän herkut

Tuo maidoton ja gluteeniton suklaakakku oli taas kerran hitti. Ja täytyy kyllä sanoa, että erittäin vähällä vaivalla saa mielettömän hyvän kakun. Ja mikä parasta, kakku ei oikeasti vaadi lainkaan sokeria, suklaan sisältämä sokeri riittää. Tämän kakun reseptin löytää minun vanhasta postauksesta, joka on täällä.

Smoothiekakku tehtiin myös vanhalla reseptillä. Hieman tuunattuna tosin. Viime kerralla meillä oli pieni hyytymisongelma kakussa. Nyt ratkaisimme ongelman lisäämällä banaania reseptiin sekä vähensimme kookoskerman määrän 1,5dl sekä korvasimme sitruunan mehun limemehulla. Alkuperäisen reseptin löydät täältä.

Syntymäpäivä ja isänpäivätarjoilut

Syntymäpäivä ja isänpäivätarjoilut

Daimkakku on täysin Teinimonsterin käsialaa. Ei ole vielä ainakaan suostunut paljastamaan minulle salaista reseptiään. Daimkakku on myös gluteeniton. Tätä kakkua pystyi syömään vain pieniä paloja kerrallaan. Oli äärimmäisen makeaa.

Syntymäpäivä ja isänpäivätarjoilut

2v. syntymäpäivälahjat

Ja voi tuota meidän Ässän riemua, kun sai avata syntymäpäivälahjansa. Paketeista löytyi ihania autoja. Satukirja pääsi heti luettavaksi. Ja vielä juuri ennen nukkumaan menoa Ässä pääsi kokeilemaan piirrustusalustaa. Yöllä taisi Ässä nähdä ihanaa unta syntymäpäivistään, sillä herätessään halusi samantien päästä leikkimään piipaa-autoilla ja kokeilla ongintapeliä.

2v. syntymäpäivälahjat

Sunnuntaina juhlimme sitten isää. Isä sai sänkyyn kahvia sekä kakkua. Ja tietenkin lahjan. Lahjaan olimme kaikki osallistuneet. Sillä olihan kyseessä yhdistetty isänpäivä- ja syntymäpäivälahja.

 

Isänpäivälahja

Isänpäivälahjat

Isiemiehen paketista löytyi villapaita, pitkähihainen aluspaita, toive romaani sekä Ässän päiväkodissa tekemä keittiöpyyhe.
Mitä teidän isän paketista löytyi?

 

4 kommenttia

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Suloinen sankari siellä ja hyvän kuuloisia herkkuja. 🙂

  2. Mira-Marie/ MiruMaru kirjoitti:

    Ihania herkkuja!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *