Hae
Koivulan Emäntä

Vauvakirja: Oot niin ihana

Vauvakirja

Joulun alla sain aivan ihanan yhteistyötarjouksen uudenlaisesta vauvakirjasta Oot niin ihanalta. Ensivaikutelma kirjasta on VAU! Pidän väreistä, fontista ja selkeydestä. Lisäksi pidän siitä, että voin itse tuunata sisältöä, koska kirja ei määrittele valmiiksi sisältöä. Ja mikä parasta lisäsivuja voi tulostaa Oon niin ihanan www-sivuilta. Irtosivujen rei`itykseen käy tavallinen mappirei`itin. Lisäksi Oot niin ihanan sivuilta löytyy ideoita kirjan täyttämiseen.
Itse vauvakirja tulee ajattomassa laatikossa, johon voi säilöä kaikkia ihania vauva-ajan muistoja. Meillä menossa laatikkoon mm. sairaalan ranneke, ensimmäiset töppöset, kotiutumisvaatteet sairaalasta, tutti ja paljon muita ihania muistoja. Kirjan sivut ovat vahvaa kartonkia ja kansio vaikuttaa erittäin laadukkaalle. Kansio sulkeutuu kätevästi magneetilla. Tähän aloituspakkaukseen saa täytettyä vauvan koko ensimmäisen vuoden kohokohdat. Lisäsivuja voi itse tulostaa tai askarrella omanlaisia ja täyttää kirjaa niin pitkää kuin haluaa. Itse tässä pohdin kirjan pitämistä kouluikään saakka ja miksei ihan täysikäisyyteen saakka.

Vauvakirja: oot niin ihana

Tällä hetkellä Oot niin ihanan -verkkokauppa näyttää loppuunmyytyä vauvakirjan kohdalla, mutta olen kuullut huhuja, että tämän vuoden puolella on tulossa uutta satsia ja myös jotain uutta. Eli malttia. Jälleenmyyjien varastotilannetta vauvakirjan suhteen kannattaa kysellä, sillä ainakin vielä muutamassa paikassa kirjoja oli vielä jokunen kappale jäljellä.
Seuraavan vuoden aikana pääsette tutustumaan mitä minä täytän tulevaan vauvakirjaan. Vauvakirjan täyttämisen aloitan jo nyt raskausaikana, jotta saadaan varmasti kaikki muistot talteen. Julkaisen aina sitä mukaa postauksia, kun saan kirjaa täytettyä. Ideoita kirjan täyttämiseen otetaan mielellään vastaan. Eli jos haluatte seurata meidän tulevan vauvan vauvakirjan täyttämistä, niin kannattaa pysyä kuulolla.

Vauvakirja

Tämän yhteistyön ansiosta sain myös arvottavaksi lukijoilleni neuvolakorttikotelon. Korttikotelo on suunniteltu ja painettu Suomessa. Koteloon sopii myös passi, jos neuvolakorttia ei enää ole. Arvonta suoritetaan tällä kertaa MäSäMutsin intagramissa, joten jos haluat osallistua arvontaa, klikkaa itsesi sinne. Arvonta-aikaa on 8.1 asti, eli koko ensi viikko. Onnea arvontaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *