Hae
Koivulan Emäntä

Broilerimakaronilaatikko pienellä twistillä

Broilerimakaronilaatikko

Ihana ja maukas arkiruoka ei tarvitse aina paljoa. Siihen tarvitaan vain ripaus luovuutta ja kokeilun halua. Kovin vikaan ei voi koskaan mennä, varsinkaan jos siihen perinteiseen keittiöön haluaa vaihtelua. Joten MäSäMutsin keittiössä on taas kokeiltu jotain uutta ja herkullista.

Broilerimakaronilaatikko

500g maustamatonta broilerin fileesuikaleita
5dl fussiliinia tai muita maroneja
2rkl oljyä
2 valkosipulin kynttä
1 punasipuli
2rkl currytahnaa
200g viola paprika-chili tuorejuusto
2,5dl kermaa
rasia kirsikkatomaatteja
nippu basilikaa
250g mozzarella juustoraastetta
Keitä makaronit kypsäksi (al dente) vedessä, jossa on hieman öljyä. Pilko sipuli ja murskaa valkosipuli. Paista broilerin fileesuikaleet pannulla kypsäksi. Lisää currytahna sekä pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli broilerin joukkoon. Halkaise kirsikkatomaatit neljään osaa sekä hienonna basilika. Sekoita ainekset keskenään sekaisin isossa uunivuoassa. Vatkaa kerma ja tuorejuusto keskenään tahnaksi. Kaada seos vuokaan tasaisesti. Ripottele tuorejuusto päälle. Paista 175 asteisessa uunissa n. 30-45min. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Broilerimakaronilaatikko

Pienillä muutoksilla voi saada perus makaronilaatikosta hieman erilaisen. Aina ei vain jaksa syödä niitä samoja ruokia. Tai ainakin meidän perheessä kyllästytään herkästi. Suosittelen kokeilemaan makaronilaatikko hieman erilaisilla mausteilla ja makaroneilla, lisäämällä kasviksia ja käyttämällä hyödyksi juustoja. Pienillä jutuilla saa ruuasta taas uuden makuista ja näköistä.
MAISTUVAA UUTTA VIIKKOA!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *