Hae
Koivulan Emäntä

Lastenhuoneen uudet valaisimet

Nukkumatti / Eero Aarnio

 

Tammikuussa kirjoitin siitä, kuinka meidän lastenhuone on suorastaan kamala ja pyysin vinkkejä, kuinka siitä saataisiin viihtyisämpi. Olen luvannut itselleni, että tämän kevään aikana saan huoneen kuntoon, pala kerrallaan. Ja tietenkin te lukijat saatte olla matkassa koko tämän projektin ajan. Tavoitteena on juhannukseen mennessä saada huone kuntoon. Miksi näin pitkä aikataulu? No, ihan yksinkertaisesti raha sekä se, että haluan nyt panostaa laatuun ja tehdä kaiken kerralla kuntoon, etten taas vuoden päästä ole valittamassa kuinka huone on kamala.
Ensimmäinen askel muutoksessa on ollut uudet valaisimet. Joko saattaa ihmetellä, että miksi aloittaa valaisimista. Syy on yksinkertainen Melajalla oli outlet päivät, jolloin himoitsemiani Eero Aarnion valaisimia sai erittäin hyvään alennukseen, jopa -70%. Outletista menin etsimään keittiöön uutta valaisinta, mutta mukaani lähtikin lastenhuoneeseen sininen Nukkumatti ja pieni Hattivatti. Meillä rakastetaan muumeja ja hattivatit ovat olleet minun suosikkejani aina, heti Haisulin jälkeen. Sinisestä Nukkumatista on tarkoitus tulla yövalo tulevalle yöpöydälle.

 

Hattivatti / Eero Aarnio
Nyt meillä on ihania uusia valoja tulossa lastenhuoneeseen. Nyt pitäisi löytää näihin sopiva matto ja verhot. Jos tiedät mistä löytää ihanan täydellisiä mattoja ja verhoja lastenhuoneeseen, saa vinkata. Mutta nyt lähdetään pienin askelin kerralla ja katsotaan millainen kokonaisuus saadaan aikaan.
Kevään aikana meillä on tulossa kotona myös muita ihania projekteja. Meille ollaan rakentamassa kokonaan uusi lattia, vanhan kuluneen koivuparketin tilalle. Lisäksi olen suunnitellut mm. lastenhuoneen vaatekaappien maalausta. Nähtäväksi jää tuleeko Ässän huoneeseen liitutaululla varustettu vaatekaappi. Tämä riippuu siitä, voiko liitutaulumaalilla sutia noita kaapistoja. Eli kaikkea ihanaa kotiin liittyvää on tulossa kevään aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla.

 

PS. Tämä ei ole yhteistyö eikä ostettu mainos 😀

8 kommenttia

 1. Westend Mum kirjoitti:

  Tuo Hattivatti on todella hauska! Sisustusprokkikset ovat ihan parhaita 🙂
  http://westendmum.fi

 2. Kati kirjoitti:

  Niin on jos rahaa olisi loputtomasti. 😆

  Hattivatit on kyl hauskoja. Suunnittelin, että mahdollisesti ostan vielä ne muut koot tuota lamppua. 🙈

 3. Minna M kirjoitti:

  Ihana tuo hattivatti! ❤

 4. Såfin kirjoitti:

  Hienot valot! <3 meidänkin pitäisi hankkia uudet yövalot meidän lastenhuoneeseen.. 🙂 Olemme myös tällä hetkellä ilman mattoa kokonaan sillä olen todennut, että se vaan on käytännöllisempää näin. Lapset rakentaa pikkulegoilla, junaradoilla jne. ja matto oli vain tiellä. Niinpä yksi päivä käärin sen kokonaan pois 🙂

  • Kati kirjoitti:

   Meillä on lattia sen verran viileä, että pitäs olla matto. Siksi mietin jotain sellaista puuvillamattoa tai muuta ohutta.

 5. Matu / 10plussan äiti kirjoitti:

  Hattivatti 😍😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *