Hae
Koivulan Emäntä

Lapsi- ja koiraperheen eteismatto – yhteistyössä VM-carpet

VM-carpet

HULLU! Vaalea matto ja eteiseen! Mitä sä oikein ajattelet! EI EI EI. Koirat, taapero ja eteinen, yhdistettynä vaaleaan mattoon? Ne ei vain sovi yhteen. Se on pilalla viikossa, sano mun sanoneen!

 

Voi kuinka väärässä tuo meidän Isimies olikaan. Meillä on komeillut nyt melkein kuukauden tämä upea VM-carpetin Esmerelda matto ja se sopii meille täydellisesti. Meillä ei ole ollut koskaan näin helppohoitoista mattoa. Tämä matto ei tarvitse kuin imuroinnin aina silloin tällöin ja se pysyy hyvänä että puhtaana. Taaperon ja koirien tuoma hiekka sekä muut roskat lähtee tästä todella helposti irti. Jopa koirankarvat irtoavat, mikä ei todellakaan ole itsestään selvyys. Tämä matto on kokenut kurakelit meidän perheessä, eikä vaadi pesua. Uskomatonta mutta totta. Ihan kuin tämä matto hylkisi likaa, mutta niinhän se hylkiikin.
MIOMAOclothing Ponoi-haalari
VM-carpet
VM-carpet Esmeralda

 

Esmeralda on ajaton ja helppohoitoinen. Se palvelee sinua uskollisesti monia vuosia. Esmeralda-maton loimi on huovutettua villaa ja kude paperinarua. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi. Maton reunat on kantattu leveällä chenille -kantilla. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. (VM-carpet www-sivut)

 

VM-carpet

 

VM-carpetin Esmerelda maton pinta on eläväinen ja sen väri vaihtelee riippuen valosta, varjosta ja kuvakulmasta. Toisinaan matto näyttää melkein harmaalle. Toisinaan taas beigelle. Suorassa valossa matto on vaalean luonnonvalkoinen. Maton oikea väri on todella hankala saada ikuistetuksi valokuvaan. Tämä onkin yksi syy miksi pidän tästä matosta niin paljon, se on aina eri näköinen.
Tämän maton päällä on mukava pukea ja riisua taapero. Se tuntuu hyvälle myös paljaan jalan alla vaikka voisi kuvitella villan ja paperinarun pistelevän, mutta tämä ei pistele. Tämä matto on koirien suosikkipaikka pötkötellä. Toki voi johtua myös siitä, että tästä näkee koko talon ja voi tarkkailla missä kukakin liikkuu.
Matto kestää hyvin isojen koirien painin. Tällä matolla onkin otettu joka päivä muutamat kunnon painimatsit eikä näy missään. Se pysyy paikallaan, kun meidän vastaanottokomitea ryntää ovelle vieraita vastaan. EVAPOLYTEX® -pohja onkin ihan maineensa veroinen. Voin suositella kaikkia mattoja tällä pohjalla varsinkin eläin- ja lapsiperheisiin, joissa tuntuu että matot pitäisi naulata lattiaan kiinni.

 

MIOMAO Gugguu

 

Esmeralda on omiaan eteisen, keittiön tai käytävän matoksi. Se sopii loistavasti kovaan kulutukseen ja vauhdikkaaseen menoon. Mattoa hommatessa kannattaa kuitenkin huomioida, että maton reunat ovat melko paksut chenille-kantista johtuen. Kulmat ovat n. 2cm paksut, joten kannattaa tarkistaa mahtuuko tarvittaessa esim. ovi aukenemaan. Meillä kävi hyvä tuuri, kun uusimme vanhan parketin vinyylilankkulattialla, jolloin ovien alle tuli enemmän tilaa ja tämä matto mahtui juuri suunnitellulle paikalleen.
Suosittelen tutustumaan mattoon VM-carpetin myymälässä ja pyytämään tarvittaesa apua asiantuntevalta henkilökunnalta. Varsinkin jos hieman epävarma miten matto mahtuu ovien alle tai jos matosta ei löydy oikeaa kokoa ja tarvitset mittatilausmaton. Tämä meidän Esmeralda matto on tehty mittatilaustyönä, koska eteisaulan koko ei vastannut mattojen standardikokoja.
*Yhteistyössä VM-carpet kanssa. Esmeralda matto saatu postausta vastaan

10 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Hieno on joo mutta ihan helvetin kallis :O

  • Kati kirjoitti:

   On kyllä joka pennin arvoinen. Meillä on
   Tove-matto lastenhuoneessa ja olohuoneessa valokki (ei yhteistyö mattojen 😉 ) ja voin oikeasti lämpöisesti näitä suositella. VM-carpet on arvokas, mutta se on äärimmäisen laadukas. Itse en paljoa muita mattoja katsele, koska koiraperheessä arvostan nykyään korkeaa laatua. 🙂

 2. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

  Näyttää kyllä tosi hyvältä tuo matto, paitsi että näin pyörätuolin käyttäjänä kiinnitin heti ensimmäisen kuvan kohdalla huomiota juurikin maton reunojen paksuuteen. Hyvä tietää kuitenkin että tällaisiakin mattoja on olemassa!

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanat kuvat ja teksti, kiitos paljon!

  Myymälässämme on aika usein mattoja joide kanssa voi kokeilla ylimenoa pyörätuolin kanssa. Aika yllättävää onkin että tälläinen vähän korkeampi reunainen matto antaakin yli mentäessä periksi ja suht helpolla pääsee yli.

  Kyseinen matto on aika jykevä rakenteeltaan sekä pohjattu, näin ollen antaa sen hyvä ryhdin eikä lähde pyörätuolin renkaiden alla puskemaan alta joka hankaloittaa käyttöä.
  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja autamme mielellämme löytämään tarpeisiin sopivan maton! Outletin hinnathan on -30% aina -80% saakka, toki myös normaalihintaisia löytyy.

  Mukavaa kesän odotusta!
  Terveisin VM Carpet Outlet Tammiston henkilökunta

  • Kati kirjoitti:

   Kiitos paljon. Ja hienoa, että saatiin lisätietoa matosta. Meillä ei tosiaan ole pyörätuolia, niin en oikein voi siihen tuoda mitään kokemuspohjaa. Ja tuo on hyvä, jos mattoja pääsee testailee pyörätuolilla. 🙂

   Omasta puolesta voin todeta, että tämän maton pohja on ehdottomasti paras koiraperheeseen, varsinkin jos koirat ovat isoja. Matto tosiaan pysyy paikoillaan, vaikka nämä meidänkin sankarit aina välillä painii tuolla matolla.

 4. Marsu kirjoitti:

  En nyt itse voi kyllä aivan yhtyä tähän ylistykseen saman maton omistajana. Meillä on kissa-ja lapsitalous,ja itse en tätä mattoa suosittelisi välttämättä lapsi- tai kissatalouteen. Ensinnäkin matto tuntuu oikein keräävän pölyä ja karvaa itseensä ja se myös näkyy hyvin. Imuroimalla kyllä lähtee hyvin, mutta itse en jaksaisi välttämättä imuroida joka päivä.. Onneksi tahroja on tullut vain kaksi 2 kk aikana, toinen lähti kokonaan ja toisesta jäi pikkunen jälki. Matto on kyllä kaunis ja jämäkkä, mutta en ostaisi enää 🙁

  • Kati kirjoitti:

   Onpa ikävä kokemus. No, koska meillä on lapsia ja isoja koiria, meillä muutenkin imuroidaan melkein joka päivä, varsinkin karvalähdön aikaa ja rapakeleillä. Joten en itse ole kiinnittänyt huomiota että keräisi mitenkään enempää karvaa kuin muutkaan matot. Tottahan se on, että villa on sähköinen ja näin ollen saattaa kerää enemmän pölyä. Mutta ei se matto sitä pölyä ja karvaa tuota. 😊 Mutta miten matto kestää esim kissan kynsimisen yms. siihen en osaa sanoa, koska emme omista enää kissoja. 😔

 5. Marsu kirjoitti:

  Kynsimisen kestää hyvin ja se ei olekaan ongelma vaan juurikin tuon pölyn ja karvan kerääminen. Ja ei matto ei tosiaan tuota karvaa 😂. Suosittelen siis lemmikkien kanssa eläville, jotain muuta materiaalivalintaa.

  • Kati kirjoitti:

   Nämä varmaan tosiaan on makuasioita. Meillä on olohuoneessa vm-carpetin villamatto (valokki) ja lastenhuoneessa taas vm-carpetin puuvillamatto (Tove) ja kaikissa meillä ihan yhtälailla karvaa. Niin kuin kaikissa huonekaluissa. Mutta kuten sanoin, meillä on totuttu imuroimaan vähintään 4xvko, joten se ei ole meillä ongelma muutenkaan. Eli perheet, joissa harvemmin imuroidaan voi matto ollakin tältä osin ongelma. Tosin onhan se pöly ja karva siellä huoneistossa jossain kuitenkin? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *