Hae
Koivulan Emäntä

Täydelliset Suklaahippu Cookies:it

 

Me olemme Teinimonsterin kanssa yritetty metsestää täydellistä keksireseptiä. Täydellinen keksi on täyteläinen, joka räjäyttää jokaisen makunystyrän suussa. Sen pitää olla makea, mutta se ei saa olla liian makea ettei tule paha olo. Mutta keksin tulee olla kuitenkin niin makea, että yksi tai kaksi keksiä riittää… Aika paljon vaadittu yhdeltä pieneltä keksiltä, vai mitä?
Mutta nyt olemme onnistuneet löytämään täydellisen keksin. En enää muista mistä alkuperäinen ohje löytyi, mutta matkan varrella olemme sitä jonkin verran muokanneet ja saaneet aikaiseksi nämä ihanat ja täydelliset keksit, joissa ei ole kaloreissa säästelty.

 

SUKLAAHIPPU COOKIES

200g voita
3dl sokeria
2 kananmunaa
1dl fariinisokeria
4dl vehnäjauhoja
2dl van houten kaakaojauhoa
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2-3dl suklaahippuja
Sekoita kuivataineet keskenään. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää voi-sokeri vaahtoon kananmunat sekä kuivataineet siivilän läpi vähän kerrallaan. Sekoita niin kauan kunnes taikina on tasaista. Lopuksi kääntele taikinan joukkoon suklaahiput.
Nostele ruokalusikan avulla uuninpellille nökäreitä aina n. 5cm päähän toisistaan. Keksit leviää uunissa todella paljon. Yhdelle pellille pitäisi mahtua n. 8-9 keksiä. Taikinasta tulee n. kolme pellillistä keksejä. Paista keksejä 175 asteisessa uunissä n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
VINKKI: kokeile suklaahippujen tilalla pähkinöitä, salmiakkia, smartiesseja, kuivattuja hedelmiä tai mitä vain mieleen tulee.
HYVIÄ HERKUTTELUHETKIÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *