Hae
Koivulan Emäntä

Vadelmamoussella suut makiaksi!

Vadelmamousse
Vadelmamousse

 

Vadelmamousse
Meillä on koko kesän herkkuhammasta kolottanut ja ollaan leivottu ja tehty vaikka minkälaisia herkkuja. Suurin osa herkuista liiankin sokerikuorrutteisia. Todennäköisesti johtuu imetyksestä, tämä kamala sokerin himo, jota en saa aisoihin. Mutta onneksi jotkut herkut eivät ole täysin epäterveellisiä. Tai no, ainakin ovat parempia vaihtoehtoja kuin suurin osa meidän kesän leivonnaisista. Kuten tämä vadelmamousse… ei täysin paha. Ja helposti muunnettavissa maidottomaksi, rasvattomaksi ja sokerittomaksi (onko se sitten synonyymi pahalla? 😀 )
Tein kuitenkin eilen vadelmamoussea meille jälkiruuaksi ja oli taivaallisen hyvää. Tällä kertaa tämä oli täyttä kamaa, eikä kaloreissa ole säästelty. Ehkä se teki tästä taivaallisen hyvää? Tämä herkku on nopea ja helppo valmistaa, joten sopii myös kiireisen arjen hemmotteluhetkiin.

Vadelmamousse

250g pakastevadelmia
3dl kuokermaa
250g mascarbonea
2tl vaniljasokeria
(tuoreita vadelmia koristeluun)
Keitä pakastevadelmat kiehuvan kuumaksi ja jäähdytä jääkaappi kylmäksi. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Notkista mascarbone ja sekoita joukkoon keitetyt vadelmat. Lopuksi nostele seos kermavaahdon joukkoon. Koristele tuoreilla vadelmilla. Nautitaan kylmänä.
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *