Hae
Koivulan Emäntä

Mitä meillä rakennetaan? – yhteistyö Legon kanssa

LEGO lelut ovat yksi maailmanlaajuisesti tunnetuin ja yksi suosituimmista lasten tuotemerkeistä. LEGOn suosiota ei tarvitse ihmetellä, jos näihin rakennuspalikoihin on päässyt tutustumaan. Jos totta puhutaan, niin en varmasti tiedä ketään, joka ei olisi koskaan rakentanut LEGOilla. Onhan LEGOja ollut ihan kautta aikojen. Tai no ainakin niin kauan kuin minä olen ollut. Omasta lapsuudesta muistan, että parhaat leikit saatin isän ja serkkujen kanssa rakennellen legoista mitä erilaisempia linnoituksia ja kulkuneuvoja. Leikeissä hurahti usein useita tunteja.

Maailman suurin leikkikaluvalmistaja tanskalainen perheyritys LEGO group on valmistanut legoja jo vuodesta 1949 eli LEGOt ovat jo 68 vuotiaita. Nykyinen legomalli on kehitetty vuonna 1958. Perinteiteisen LEGO mallin rinnalle on tullut mm. DUPLO, CREATORS, friends ja architecture eli LEGO tuotemerkin alta todellakin löytyy jokaiselle jotakin. Itse sana ”lego”, tulee tanskan kielisistä sanoista ”leg godt” eli ”leiki hyvin”. Aika osuva nimi, vai mitä?

 

 

 

VAIN MIELIKUVITUS RAJANA

LEGOt ovat olleet meidän perheessä suuressa suosiossa jo pitkään. LEGO DUPLO -tuotesarja on meidän pienten keskuudessa tällä hetkellä ehdoton hitti. Kun lahjatoiveita kysytään, niin toive numero yksi on DUPLOt. Palikoita ei vain voi olla liikaa. Ei ainakaan jos kysyy meidän perheen miesväeltä. Täytyy myöntää, että tästä lelusarjasta itsekin tykkään. LEGOt ovat monella tapaa kehittäviä leluja, niin miksi en tykkäisi? Mikä muu lelusarja ruokkii mielikuvitusta, harjoittaa hahmotuskykyä sekä sorminäppäryyttä, opettaa päättelemään ja innostaa kaiken ikäiset leikkiin sekä kestää sukupolvelta toiselle?

LÄHDE MUKAAN SEIKKAILUUN

LEGOilla rakentamisessa ja leikissä on vain oma mielikuvitus rajana. LEGOt ruokkii niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitusta. LEGOja voi yhdistellä tuhansilla eri tavoilla, jolloin tarinan suuntaa voidaan vaihtaa lennossa. Meillä rakennetaan tällä hetkellä eniten huvipuistoja, eläintarhoja, linnoja, seikkailuratoja sekä erilaisia koteja LEGO hahmoille ja eläimille. LEGO juna puksuttaa ympäri kaupunkia, pysähdellen rakennustyömaille tuoden tavaroita ja jättäen matkustajia asemille, jatkaen pian matkaa.
Viikko sitten meillä koettiin onnen hetkeä, kun Ässä avasi synttärilahjoja. Yhdestä lahjapaketista löytyi LEGO groupin lähettämä DUPLO tivoli rakennussarja. Ilta meni rattoisasti, kun rakensimme yhdessä tivolin suureen loistoonsa. Pääsimme hyppäämään karusellin hevosen kyytiin, laskemaan hurjaa kyytiä liukumäestä ja maistelemaan jäätelöitä ja hattaroista kioskista.

 

ARVONTA

Nyt kannattaa käydä kurkkaamassa MäSäMutsin instagramiin. Siellä on käynnissä arvonta 27.11-3.12 välillä, jossa voi voittaa saman LEGO DUPLO tivolisarjan, minkä Ässä sai synttärilahjaksi LEGOlta.
ONNEA ARVONTAAN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *