Hae
Koivulan Emäntä
Kaupallinen yhteistyö

Uutta ilmettä lastenhuoneeseen – LaaLaa Living

Kaupallinen yhteistyö: LaaLaa living

 

Työkiireet, ikuinen remontti, erilaiset projektit ja no, raha, ovat hiljentäneet minun sisustusintoa. Pohdin tarkkaan ja pitkään mitä ostaisin ja kun saan viimein tehtyä jonkinlaisen päätöksen, niin suunnittelemani verhot, päiväpeitot tai ruukut ovat vaihtuneet toisiin sesongin mennessä ohi. Olen aina auttamattomasti myöhässä kaikessa. Suunnittelu aloitetaan taas alusta. Uutena vuotena lupasin itselleni, että tämän vuoden aikana meidän kodista tehdään kaikin puolin viihtyisä. Kevään aikana meillä aloitetaan talon laajennusremontti sekä tehdään pientä pintaremonttia. Erityistä huomiota tullaan kiinnittämään piensisustukseen ja tehdään kodista täysin meidän näköinen.

 

Joulukuun aikana olen tehnyt listaa mitä kaikkea kodissamme haluaisin muuttaa. Jokainen huone tuntuu kaipaavan kipeästi päivitystä tähän päivään. Minusta on tullut pinterestin suurkuluttaja etsiessäni inspiraatiota. Ideoiden kertyessä on tullut mukanaan valinnan vaikeus. En enää osaaa päättää mistä aloittaisin ja mitä kaikkea kotiimme haluaisin. Joten olin aivan innoissani, kun sain  LAA LAA Living:ltä testiin kaksi erilaista seinäristikkoa, bunny ja basic.

 

 

LAA LAA Living on kotimainen pienyritys, joka valmistaa trendikkäitä seinäristikkoja. Ajatuksena on tuoda hieman erilaisia seinäritikkoja perinteisen suorakulmaisen rinnalle. LAA LAA Living valikoimasta löytyy tällä hetkellä iloinen ja hauska bunny, talo sekä suorakulmainen seinäristikko. Väri vaihtoehtoina on musta ja valkoinen. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan Virossa. Vesan ja Annika ovat onnistuneet luomaan eloisan ja uudenlaisen sisustusalan tuotemerkin.

 

Laalaa living

Seinäristikot ovat todella ihania sisustuselementtejä. Niiden yksinkertaisuus, hillitty ilme ja erilaisuus viehättää. Ne sopivat melkeinpä mihin huoneeseen tahansa. Tai no, ainakin meidän kodissa istuvat jokaiseen huoneeseen. Mikä parasta, niiden ilmettä voi helposti (erittäin edullisesti ellei jopa ilmaiseksi) muuttaa fiiliksen mukaan. Erilaiset kortit, korut, pienet kukkaruukut tai valot tuovat persoonallisuutta ja eloa muuten niin yksinkertaiseen sisustuselementtiin.

 

Meidän teini ihastui bunny seinäristikkoon ja päätti omia sen omaan huoneeseen. Kyllähän tuo sinne sopikin aivan täydellisesti. Viimein löytyi paikka missä säilyttää kuulokkeita ja saadut kortit. Keväällä rakennettavaan poikien huoneeseen sijoitetaan toinen samanlainen seinäristikko. LAA LAA Living:ltä saatu basic seinäristikko sijoitetaan keittiöön ja siihen rakennetaan meidän yrttiteline. Tämä projekti valmistunee hitaasti mutta varmasti. Instagramiin päivitetään tästä kuvia projektin valmistuessa.

 

Laalaa living

Mitä mieltä sinä olet näistä seinäristikoista? Mitä sinä niihin laittaisit? 

 

Kati

 

PS. Nyt kannattaa seurata @koivulanemanta instagram tiliä, nimittäin siellä voit voittaa vapaavalintaisen seinäristikon LAA LAA Linving:in valikoimasta.

 

Bunny seinäristikko

* Bunny seinäristikko saatu blogi- ja instanäkyvyyttä vastaan

Kaupallinen yhteistyö: LaaLaa living

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *