Hae
Koivulan Emäntä

Kotiäiti kaupungilla – OOTD

Pitkästä aikaa kaupungilla, Helsingissä! Ja aivan yksin. Oli hauska laittaa pitkästä aikaa vähän meikkiä ja pohtia mitä vaatetta sitä laittaisi päälle, kun ei tarvinnut pohtia imetyksen onnistumista. Pitkällisen pohdin jälkeen päälleni valikoitui yksi minun suosikki mekoistani, Poola Katarynan kissat niityllä ja päälle Lumoan neuletakki. Täydellinen yhdistelmä.

Kuva: Heidi Korpela

Olen ihan täysin rakastunut näihin Poola Katarynan vaatteisiin ja koruihin. Ja tietenkin myöhäisheränneenä, kun niitä ei enää valmisteta. Nyt koluankin kirppareita ja yritän haalia itselleni koko malliston. Aika järjetöntä ja ehkä mahdotonta…

Jos sinulla on nurkissasi ylimääräisenä Poola Katarynan vaatteita tai koruja, laita viestiä niin voisin olla halukas ostamaan sen pois nurkistasi.

Kuva: Heidi Korpela

Oli aika huikee fiilis, kun sain juoda kahvini kuumana ja syödä croisanttini ilman, että joku kärttää maistiaisia tai varastaa kädestä.. Vaikka kahvilaksi oli valikoitunut Mumin kaffe, joka oli täynnä leikkiviä lapsia. Nautin joka ikisestä hetkestä täysillä. Seura oli tärkein. Oli mahtavaa päästä juttelemaan aikuisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia bloggaamisesta Sinä olet aurinko -blogin Heidin ja Villi viisikko -blogin Marin kanssa. Sovimmekin jo uudet treffit Tampereelle huhtikuulle. Silloin menemme katsastamaan Tampereen lastenvaate tarjonnan sekä juoruamaan.

Tällaiset tilaisuudet ovat nykyään aika harvinaisia. Kolme lasta, remontti, kotityöt, harrastukset ja miehen työt haittaavat kotiäidin vapaa-aikaa. No ei, minusta vain on sukeutunut kotikissa. Viihdyn villasukissani ja rakentamassa legoista mitä huikeempia seikkailuja. Kaupungilla on mukava käydä aina välillä, mutta vielä mukavampaa on palata takaisin kotiin.

Ihanaa sunnuntai päivää kaikille! Tänään lasten kanssa suuntana Goexpo2018.

Kati

 

10 kommenttia

 1. Mirkka / Hima Saimi blogi kirjoitti:

  Oli hauska tavata ja tutustua eilen. Ihastelinkin mekkoasi, kun kissakuosi osui silmääni. Kissaihminen bongaa tuollaiset 🙂
  https://himasaimi.blogspot.fi/2018/03/mumin-kaffe-lupa-riehua.html

  • Kati kirjoitti:

   Hihihii, minäkin olen kissaihminen sydämessäni. Meillä on aina ollut kissa, mutta nyt viimeiset kaksi vuotta on meidän koti ollut kissaton. Ehkä kesällä meille taas kissa saapuu. Tai sitten koira. Jos saan tuon toisen puoliskoni puhuttua ympäri. 😀

   Ja tosiaan oli ihana tavata! <3

 2. sarianna kirjoitti:

  Juuri kaksi sekuntia sitten mies lähti lapsen kanssa vaunuttelemaan ja mä kaadoin lasillisen pepsiä ja pistin hömpät pyörimään! Ihan luksusta! Päällä tosin on imetysmekko 😀

  • Kati kirjoitti:

   Ei sillä oikeasti ole väliä mitä on päällä. Tärkeintä on ehkä kuitenkin se oma-aika. Ihanaa! Ihanaa sunnuntai-iltaa. ❤️

 3. Ida kirjoitti:

  En olekaan kuullut tuosta mainitsemastasi vaatemerkistä koskaan ennen, kertokoon se jotain minusta. Mutta herätit mun mielenkiinnon, on nimittäin kaunis sävy.
  Mumin kaffe on ihana, tosin Naantalin on se ainut ja oikea <3

  Ps. Mitä tarkoittaa OOTD ?

  • Kati kirjoitti:

   En mäkään ollut tähän törmännyt silloin kun tämä oli ”in”. Löysin tämän mekon kirppikseltä ja rakastuin. Sitten bongasin ihanan lintukaulakorun samalta valmistajalta ja olisin sen halunnut, mutta kaikki loppuunmyyty ja Poola Kataryna päättänyt lopettaa. Sanotaan, että huipulla on hyvä lopettaa… ainakin tänne jäi muutamia kaipaamaan ja bongailee kirppiksiä, jos tekisi löytöjä. OOTD = outfit of the day

 4. Minna M kirjoitti:

  Onpa kiva tuo mekko! Päivä kaupungilla ja kahvilassa käynti kuulostaa ihanalta. Edellisestä kerrasta on jo aikaa. Olen viettänyt enemmän aikaa toppahousuissa metsissä kävellen. Ei tosin huono vaihtoehto sekään.
  Mukavaa viikkoa!

  • Kati kirjoitti:

   Täytyy myöntää, että toppahousut ja metsä on ehkä enemmän mun juttu, mutta päivä kaupungilla on ihanaa vaihtelua. Varsinkin kun se on lapsivapaata. 🙂 ihanaa alkanutta viikkoa <3

  • Kati kirjoitti:

   Itsekin olen kyllä ehkä enemmän omimmillani metsässä toppahousuissa. Rakastan luonnossa liikkumista. Mutta aina silloin tällöin kaupungilla käynti virkistää, mutta täytyy kyllä myöntää, että ihanampi on palata takaisin kotiin tänne maalle.

 5. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

  Voi vitsit toi kissatunika on ihana! Harmi, ettei niitä enää valmisteta. Aika aikuisten kesken on kyllä tärkeää pienten lasten äideille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *