Hae
Koivulan Emäntä

Millaiset lastenvaatteet myy kirpputorilla?

*Kaupallinen yhteistyö Bebeliini kanssa

Olen lastenvaatehullu. Tunnustan. Pidän lasteni pukemisesta ja jos totta puhutaan, niin nuo lapsetkin tuntuvat pitävän siitä. Ainakin Ässä on innokas shoppailija ja mielellään sovittelee uusia vaatteita. Lastenvaatteissa suosin merkkivaatteita, kotimaisuutta, korkeaa laatua sekä eettisyyttä. Lastenvaatehulluuden mahdollistan myymällä meille sopimattomat lastenvaatteet kirpputoreilla pois, samalla etsin uusia löytöjä edullisesti.

Olen viime aikoina lukenut usean keskustelun siitä, ettei käytetyt lastenvaatteet mene kaupaksi. Kerrotaan, että rahaa saa ehkä juuri ja juuri pöytävuokran verran, minkä vuoksi kirpputorilla myyminen koetaan liian kovaksi vaivaksi palkkaan nähden. Tästä huolestuneena päätin lähteä selvittämään millaiset lastenvaatteet menevät kaupaksi kirpputorilla.

Kirpputorilla / bebeliini

Bebeliinin ihana omistaja, Mia, lupautui kertomaan minulle millaiset vaatteet käyvät Bebeliinissä kaupaksi. Yhteistyön merkeissä sain viedä meille sopimattomia vaatteita Bebeliiniin myyntiin kahden viikon jaksolle. Jakson päätteeksi käydään läpi millaiset vaatteet menivät kaupaksi sekä millainen tili tuli. Mutta ensiksi Mian vinkit millaiset vaatteet käyvät kirpputorilla kaupaksi.

Lyhyesti: millaiset vaatteet myy kirpputoireilla

 • Hyvä kuntoinen
 • Hyvä laatuinen
 • Oikea hinta
 • Muodin mukainen

Tyhjensin poikien kaapista myyntiin lastenvaatteita koossa 62-74 sekä 92-110cm. Myyntiin lähti uusia unohdettuja vaatteita, vähän käytettyjä vähän enemmän käytettyä. On merkkiä ja merkitöntä. Lisäksi myyntiin meni kasa kirjoja sekä naisten vaatteita. Jännityksellä odotan miten vaatteet ovat menneet kaupaksi ja olenko osannut hinnoitella tuotteet oikein.

Meidän vaatteita ja tavaroita löytyy Bebeliinin kivijalkaliikkeestä vielä tämän viikon ajan, joten jos on tarvetta poikien vaatteille, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Bebeliinin tarjonta vielä tämän viikon ajan.

Bebeliini sijaitsee Vantaalla osoitteessa Säteritilankatu 2. 

Aukioloajat: ti-pe 10-18 ja la-su 10-14. 

4 kommenttia

 1. Ulla/Unelmienelämistäblogista kirjoitti:

  Täälä toinen lastenvaatehullu:) ja myös innokas kirppistelijä! Meillä päin käy kyllä kirpparilla vaatteet hyvin kaupaksi, toki joo pitää niiden olla hyvä kuntoisia ja ei nyt mitään 10 vuotta vanhoja. Välillä hinnat on vaatteilla ok ja välillä on sitten niitä reippaita ylipyyntejä.
  Toivottavasti saat hyvän saldon!

  • Kati kirjoitti:

   Kirppiksen myynti riippuu kyllä niin tuurista. Ja omalla kohdalla se kompastuskivi on siinä, että kun vaatteita voisi laittaa kiertoon, niin sesonki on jo ohi. Sitten seuraavalla sesongilla ovatkin jo menneet pois muodista. 😣

 2. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Tähän odotan jo kovasti jatkoa, että kuinka tavarat menevät kaupaksi jne. Nyt en ole itse edes jaksanut ryhtyä hommaan, kun kaikkialla ihmiset puhuu ja sanoo ettei mikään mene kaupaksi.

  • Kati kirjoitti:

   Joo, ainakin fb-kirpuilla myyntiajat ovat todella pitkät tai sitten pitäisi melkein ilmaiseksi antaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *