Hae
Koivulan Emäntä

Kuinka opettaa lapsi pyöräilemään – Mukana video

*Kaupallinen yhteistyö Papa´s bike kanssa

Kesä ja pyöräilykausi lähestyvät. Aurinko lämmittää ihanasti. Puihin on alkanut ilmestyä silmuja. Linnut laulaa ja joutsenet ovat palaneet etelästä. Lumet ovat jo melkein kokonaan sulaneet. Enää pieniä muistoja talvesta löytyy ojista ja metsästä. Varmana kesään merkkinä voidaan pitää lakaisukoneen jyrinää, joka putsaa tiet ja nostaa hiekkapölyn ilmaan. Ihanaa!

Meillä on korkattu jo pyöräilykausi, kun saimme muutama viikko takaperin Papa´s bikelta Frog lastenpyörä bloginäkyvyyttä vastaan. Pyörän saatuaan Ässä on treenannut ahkerasti pyöräilyä ja on oppinut ajamaan pyörällä. Tämän kesän juttu meillä on ehdottomasti pyöräily.

Frog lastenpyörä

Frog lastenpyörällä lapsen on helppo opetella pyöräilemään. Ne on suunniteltu juuri lasten tarpeita ja kokoa ajatellen. Frog-pyörä on erittäin kevyt, joten lapsen on helppo käsitellä sitä. Keveyden ansiosta ylämäetkin sujuu ilman apua pienemmältäkin polkijalta. Puuttuva jalkajarru huoletti alkuun, mutta turhaan. Ässä oppi todella nopeasti käsijarrun käytön. Kunnollisella pyörällä lapsi polkee mielellään ja mikä parasta, näissä Frog pyörissä on erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo.

Pyöräilemään oppiminen tapahtui meillä erittäin nopeasti. Neljällä kerralla Ässä tarvitsi tukea tasapainon pitämiseksi. Viidennellä kerralla tarvittiin enää lähdössä apua. Ja nyt kolme viikkoa myöhemmin Ässä ei tarvitse lainkaan apua. 6km pyörälenkit taittuvat kevyesti.

Nyt on hyvä aika hommata lapsille pyörät, sillä Papa´s bike tarjoaa kaikille 5% alennuksen Frog lastenpyöristä aina 31.4.2018 saakka, kun mainitsee kassalla Koivulan emäntä -blogin. Jos pyörästä toivoo tiettyä väriä, niin myymälään kannattaa soittaa etukäteen, jotta toivottua väriä on varmasti jäljellä. Papa´s bike löytyy Lauttasaaresta (Lauttasaarentie 14) hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä.

Joko teillä on pyöräilykausi korkattu?

Aurinkoisia pyöräilykelejä, Kati

PS. Joko seuraat Koivulan emäntää Facebookissa ja Instagramissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *