Hae
Koivulan Emäntä

Kelmin ensimmäinen viikko

Viikko sitten meille kotiutui ihana Kelmi, 3 vuotias leikkaamaton uroskoira. Miten kotiutuminen sujuu 10 vuotiaan uroskoiran kaveriksi? Hyväksyykö vanhus testosteronia täynnä olevaa nuorta koiraa reviirilleen? Entäpä sopiiko aralle koiralle koti, jossa on pieniä lapsia?

Kelmin kotiutuminen on vasta alussa. En usko, että Kelmi on vielä näyttänyt todellista luonnettaan meille. Luulen sen olevan himpun verran vieraskorea. Mutta jo viikossa on tullut esiin huomattavia muutoksia Kelmin käyttäytymisessä. Ehkä meille selviää, mistä Kelmi on nimensä saanut?

Kurkataan videolta mitä Kelmi on viikon aikana tehnyt ja miten meillä on mennyt.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Terkuin, Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *