Hae
Koivulan Emäntä

DIY meikkivoide – Hitti vai huti?

Lemppari meikkivoiteeni valmistus päätettiin lopettaa viime talvena. Ihanan täydellisen meikkivoiteen, johon ongelmaihoni on voinut luottaa. Meikkivoiteilla on taipumus karkailla kasvoiltani tai kerääntyä ikäviksi kököiksi ihohuokosiini. Todella kaunista. NOT!

Muutama vuosi sitten löysin sattumalta Sensailta silkkisen meikkivoiteen joka toimi. Täydellinen koostumus, joka oli hyväili kasvojani. Adjektiivit kevyt, ilmava ja raikas kuvailivat tätä meikkivoidetta loistavasti. Juuri sellainen mitä kaipaa ihminen, joka haluaa näyttää mahdollisimman luonnolliselta, mutta kuitenkin peittää ihon pieni virheitä.

Äitienpäivän tienoilla tiristin viimeiset pisarat tuosta täydellisestä meikkivoiteesta ja aloin metsästää uutta. Mission impossible! Testailin markettimeikkivoiteita sekä luksustuotteita. Ei löytynyt sitä juuri oikeaa. Joko meikkivoide karkasi, peitti liikaa, peitti liian vähän, ei ollut oikeaa sävyä. Etsin neulaa heinäsuovasta.

Lopulta vastaan tuli Cliniquen BIY meikkivoide. Mielenkiintoista.

Tee itse oma meikkivoide! Valikoi kosteusvoide, lisää haluttu määrä pigmenttipisaroita ja sekoita. Voiko tämä toimia? Aikuisten oikeesti. Kuulostaa ainakin todella helpolle. Ajatus siitä, että voit säädellä pigmentti pisaroiden avulla peittävyyttä houkuttaa. Yksi tuote, joka toimii jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Olen nyt kuukauden päivän testaillut näitä pigmenttipisaroita ja olen ihastunut. Arkikäyttöön aivan loistava tuote. Ei nämä meikkivoidetta ihan täysin korvaa, mutta lähelle. Juhlameikki vaatii hieman enemmän ja näillä pisaroille ei ihan peittävän meikkivoiteen tuloksiin päästä. Mutta jos ihossa ei juurikaan peitettä vaatia virheitä, niin tämä tuote luultavasti riittää.

Olen ihastunut GlamGlown GLOWSTARTER Mega Illuminating Moisturizer-päivävoiteeseen, joka peittää ihon pieniä virheitä. Voiteen helmiäishiukkaset kirkastaa sameaa ihoa, tehden siitä raikkaan ja kuulaan. Jopa tällaisen väsyneen kotiäidin iho virkistyi.

GlamGlown päivävoiteeseen kun sekoittaa 3-4 tippaa Clinquen BIY pigmenttitippoja saa täydellisen meikkivoiteen. Nirso ihoni on tähän ihastunut. Tuote ei karkaa kasvoilta, eikä paakkuunnu rumasti ihohuokosiin. Olen ehkä viimein löytänyt minulle sen oikean meikkivoiteen. Edelleen kuitenkin haikailen Sensain tuotteen perään, mutta koko ajan vähemmän.

Tämä toimii! Jos etsit ihollesi juuri sopivaa meikkivoidetta, tämä voi olla se. Valikoit vain ihollesi sopivan kosteusvoiteen, sekoitat haluamasi määrän pigmenttiä ja voilá. 

Oletko kokeillut itse sekoittaa meikkivoidetta? Mitkä on sinun meikkivoide suosikit?

Terkuin, Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *