Hae
Koivulan Emäntä

Kärkölässä tapahtuu: Vauhtikissa Melleri

* Kaupallinen yhteistyö Kärkölän teatterin kanssa

Ystäväni on saanut unelmaduunin. Tai ainakin työn minun makuuni. Hän toimii tuottajana Kärkölän luovan ilmaisun yhdistyksellä ja sitä kautta teatterin maailma on imaissut hänet monipuolisuudellaan. Ystävästäni näkee, kuinka hän on löytänyt sen oman juttunsa. Ihan mahtavaa!

Koska ystäväni tietää, että meidän porukka rakastaa teatteria, hän kutsui meidät katsomaan ensimmäisen projektinsa, joka on koko perheen musikaali Vauhtikissa Melleri. Näytelmässä yhdistetään ammattinäyttelijät sekä harrastajat. Tuottaja kertoi meille, että harrastajien itsetunnossa, asenteessa ja heittäytymiskyvyssä on tapahtunut huikea muutos projektin edetessä. Hiljaisista ja ujoista on kasvanut rohkeita näyttämön valtijoita, jotka eivät pienestä mokasta hätkähdä vaan jatkavat ammattitaitoisesti esitystä eteenpäin. Tämä myös välittyi katsojille, että Vauhtikissa Melleriä tehdään rakkaudella ja ammattitaidolla. Aivan huikeeta!

Olin erittäin vaikuttunut, kun sain kuulla, että lavasteet ja kaikki on tehty alusta asti itse. Tässä onkin kuulema ollut kova työ ja useat päivät venyneet myöhään iltaan. Tuottajan lapset kävivät juoruamassa, että äiti on melkein muuttanut teatterille. Kotona käyty nopeasti suihkussa ja ehkä nukkumassa. Onneksi kaikki on ollut väliaikaista ja nyt näytösten päästyä vauhtiin, tahti hiljenee. Kun katsomme yhdessä lopputulosta, niin kyllä täytyy sanoa, että on ollut kaikki vaivan arvoista. Hienoa työtä!

”ÄITIIIII, se sano KAKKA!”

Vauhtikissa Melleri tarina oli tuota ihanasti lavalle. Esitys kesti tunnin, joten pienetkin lapset jaksoivat katsoa sen erittäin keskittyneesti. Aikuisille näytelmään oli tuotu hauskasti ihastusta ja ensitreffien koomisuutta. Lapsia nauratti erityisesti kakka-jutut. Laulut ja musiikki tempasivat mukaan ja niitä kuunneltiin haltioituneena. Näytöksestä täytyy antaa ihan täysi kymppi, kun tietää mistä on lähdetty liikenteeseen ja millaiseen lopputulokseen on päästy.

Onneksi olkoon Kärkölä! Teillä on täyttä timanttia käsissänne!

Teatterin ympäristönä oli upea Huovilan puistoalue, jossa on katseltavaa koko päiväksi. Vehreässä pihapiirissä saa upeita kuvia ja retkieväitä pääsee syömään kauniissa luonnossa. Pihapiirin museorakennuksiin pääsee kurkkaamaan sisälle ja alueelta löytyy kahvio sekä erilliset sisävessat.

Esitysajat ja yhteystiedot:

Kärkölän teatteri esittää koko perheen vauhdikkaan musiikkinäytelmän, Vauhtikissa Melleri. Paikkana: Huovilan puisto, osoitteessa Museotie, Kärkölä
Lippujen hinnat: aikuiset 15€, lapset 12€ ja perhelippu 54€ 2 aik. + 3 lasta.
Liput näytökseen voi varata numerosta 044 770 2228 ti-su 11-18.

Kaikki näytökset:
la 14.7. 15.00
su 15.7. 15.00
ke 18.7. 18.00
pe 20.7. 15.00
la 21.7. 15.00
su 22.7. 15.00
pe 27.7. 18.00
la 28.7. 15.00
su 29.7. 15.00
ke 1.8. 15.00

ARVONTA

Koivulan emännän instagramista löytyy perhelippu arvonta (arvo 54€) tähän mahtavaan perhemusikaaliin, joten kannattaa käydä osallistumassa arvontaa. Arvonta aikaa on 17.7.2018 saakka.

Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *