Hae
Koivulan Emäntä

Lastenhuoneessa asuu Batman

Lastenhuoneen pitää olla asujiensa näköinen. Joten kun poikien uusi huone valmistui aloimme pohtimaan millaisessa huoneessa pojat viihtyisivät. Kysyimme Ässältä mitä hän huoneeseen haluaa ja olemme ottaneet mukaan valikoimaan huoneen sisutuselementtejä.

Supersankarit ovat se juttu ja erityisesti Batman. Se on ihan paras kaikista hahmoista. Ja voiko ollakaan parempaa hahmoa, sillä väritys on helppo yhdistellä kaikkeen. Musta ja valkoinen, sopii kaiken kanssa. Äiti kiittää ja säästää muutamalta harmaalta hiukselta, kun yritän epätoivoisesti löytää huoneeseen yhteensopivia tuotteita.

Poikien huoneesta on tulossa todella hieno! Vaikka ite sanonkin. Huone ei ole vielä lähellekään valmis, mutta olemme löytäneet suunnan mitä kohti kulkea. Olemme löytäneet huoneeseen Batmanin auton, supersankari pinginviini taulun, oikean Batman figuurin sekä upean naulakon.

Upea supersankari pingviini juliste löytyi facebookin sisustuskirpputorilta. Ei tarvinnut kahdesti miettiä ostosta, sillä juliste huusi meidän poikien nimeä. Ja nyt kun katson sitä kehystettynä poikien huoneessa, olen ihastunut. Se sopii sinne täydellisesti.

Naulakko on Normann Copenhagenin hang on. Ihanan erikoinen. Tämän oli tarkoitus tulla eteiseen, mutta Ässä päätti omia naulakon itselleen. Ja jos totta puhutaan, niin se sopii Ässän huoneeseen paremmin kuin hyvin. Luultavasti paremmin kuin meidän eteiseen.

Naulakkoon on tarkoitus ripustaa aina seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, josta ne löytyvät kiireisinä aamuina helposti. Pojat ovatkin oppineet itse ripustaa naulakkoon vaatteitaan. Ei enää lattialla lojuavia paitoja! JES!

Koska huone on kahden pienen Batman fanin, niin toki huoneessa asuu myös itse Batman. Suoraan Gotham citysta ilmestynyt supersankari muutti poikien naulakkoon asumaan, josta valvoo yöunia. Tähän huoneeseen ei möröt uskalla tulla, kiitos Batmanin.

Asuuko teidän lastenhuoneissa supersankareita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *