Hae
Koivulan Emäntä

Sittenkin ihana, ihana syksy! – Mitä se meillä tarkoittaa?

Kuva: pixabay

Olin alla päin syksystä. Harmittelin loman loppumista ja arjen alkamista. Mutta niin ne tunteet muuttuvat. Ikävät fiilikset on vaihtunut innostukseen ja odotukseen. Ilma säteilee jännitystä. Sitä mukaan kun ilman lämpötila laskee, minun tunnelmani nousee. Tästä alkaa loistava syksy ja parempi ensi vuosi! Siitä olen varma.

Mistä nyt siis tulee? Kai se on tämä tuuliviiri luonteeni. Sisäinen rauhattomuus. Luulin, että haluan olla kotona lasten kanssa. Elää rauhallista kotiäiti elämää. Se oli vakaa aikomukseni. Kuvittelin, että lomailen nyt sinne asti kun nuorin on 3 vuotias. Tämä oli tuhoon tuomittu ajatus jo syntyjään. Ei minusta ole paikallaan istujaksi. Tarvitsen toimintaa. Kaipaan haasteita. Joten aloin etsimään suuntaa kotiäitiydelleni. Etsin ja löysin kaipaamani.

Sain upean tilaisuuden opiskella ammattivalokuvaajaksi huikean mentorin johdolla ja suorittaa oppisopimuksella valokuvaajan tutkinnon. Alkuviikosta suunniteltiin mentorin kanssa opintoja ja tänään kävin koululla lyömässä HOJKS lukkoon. Eli nyt se on virallista, olen opiskelija. Syksyllä 2019 toivottavasti voin kutsua itseäni ammattilaiseksi myös valokuvaajana. Hieman jännittää mitä tuleman pitää, mutta en voi olla enempää innoissani asiasta.

Samaan hengenvetoon perustin oman yrityksen, johon teen opintojen ohella omaa valokuvaajan portfoliota sekä toteutan omaa sosiaalialan ja seksuaalineuvojan ammattiani konsultin ja luennoitsijan roolissa. Haaveena onkin yhdistää tämä koko paketti tulevaisuudessa.

Nyt joku miettii, että hetkinen… Juurihan kirjoitin olevani kotiäiti ja hoitovapaalla. Miten tämä yhtälö? No, nämä opinnot pystyn suorittamaan tässä hoitovapaalla. Opinnot suoritan näytöin ja mentorin kanssa käydään kuvaamassa iltaisin, viikonloppuisin, silloin kun minulla on lapsivapaata. Kiirettä siis on luvassa.

Mitä tämä kaikki tulee tarkoittamaan Koivulan emännän suhteen? En ole ihan varma. Yritysblogin pitäminen on käynyt mielessä. Mutta jaksanko kirjoittaa kahta blogia? Vai muuttuuko Koivulan emäntä enemmän yritysblogiksi, jossa kerron töistä, opinnoista ja kaikesta mitä Koivulan emäntä on nyt ollut? Vai loppuuko Koivulan emännän tarina? En vielä tiedä. Kaikki ovet ovat toistaiseksi auki.

Kiinnostaisiko sinua lukea opinnoista? Tai yrittäjyydestä? 

Syysterkuin, Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *