Hae
Koivulan Emäntä

Näin syntyi Halo of Life

Kuva: Pixabay

Kevään ja kesän aikana minulla on kytenyt ajatus oman yrityksen perustamisesta ja nyt olen siitä viimein tehnyt totta. Pitkällisten pohdintojen jälkeen perustin yrityksen nimeltä Halo of life eli elämän sädekehä.

Halo of Life tarjoaa yksityisille henkikilöille seksuaalineuvontaa, pari- perhe- ja yksilövalmennusta sekä valokuvausta. Yhdistyksille, yrityksille sekä kunnille tarjoan räätälöidysti luentoja taikka erilaisia ryhmiä. Toiminta-ajatuksena on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja omien voimavarojen löytäminen.

Viime vuoden aikana olen omaa ammattitaitoani pyrkinyt viemää entistä enemmän luovaan suuntaan. Olen opiskellut luovia menetelmiä opinnoissani ja nyt myöhemmin ahminut tietoa terapeuttisesta valokuvasta. Tämän olenkin todennut olevan hyödyllinen keino itsetutkiskelussa sekä itsensä hyväksymisessä. Olenkin päässyt toteuttamaan aivan huikeita terapeuttisen valokuvauksen sessioita, jotka asiakkaat ovat todenneet voimaannuttaviksi. Eräs asiakas totesi, että:

“Kerrankin minusta on saatu sellainen kuva, josta pidän.”

Tämän palautteen innoittaman hakeuduin opiskelemaan virallisesti valokuvausta oppisopimuksella. Eli jatkossa tulen ottamaan entistä enemmän valokuvia sekä rakennan oman studion, jossa voin toteuttaa ihan kaikenlaisia kuvauksia. Tällä hetkellä kaikki kuvaukset toteutetaan asiakkaan kotona taikka luonnossa.

terapeuttinen valokuva

Koulutukseltani olen Sosionomi AMK ja mielenterveys- ja päihdetyön hoitaja. Sosionomi opinnoissani erikoistuin sosiaaliseen kuntoutukseen ja luovaan ilmaisuun. Tällä hetkellä opiskelen seksologian ensimmäisen vaiheen opintoja ja tavoitteena on valmistua seksuaalineuvojaksi tammikuussa 2019. Valokuvaajan ammattitutkinnon suoritan oppisopimuksella osittain oman yritykseni kautta, joten tulen tekemään enenevissä määrin valokuvauskeikkoja yritykseni kautta.

Sosiaalialalla olen työskennellyt 14 vuotta, mielenterveys- ja nuorisosektorilla, niin kunnalla, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. Olen tehnyt töitä kuntoutuskodista sosiaaliohjaukseen. Olen ollut onnekas, kun olen saanut nähdä ja kokea paljon erilaisia asioita sosiaali- ja terveysalalla ammattilaisten johdolla.

Tällainen oli tarina Halo of Life:n takaa. Jatkossa tulen tänne postaamaan aina ajoittain yrityksen kuulumisia sekä ajatuksia yrittäjyydestä että opiskelusta.

2 kommenttia

  1. Sari kirjoitti:

    Aivan mahtava juttu! Olet varmasti tässä työssä aivan huippu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *