Hae
Koivulan Emäntä

Elämäni vuosi – Kalenterin avulla arki (elämä) järjestykseen

* Kaupallinen yhteistyö Daintys:n kanssa

Olen ollut vannoutunut sähköisen kalenterin käyttäjä siitä asti, kun perheessämme alettiin suosimaan Applen tuotteita. Koko perheen yhteinen kalenteri, joka on aina mukana ja johon jokainen voi kätevästi lisätä menojaan omalta älylaitteeltaan ja ne ilmestyvät kaikille reaaliajassa. Kiireisen perheen täydellinen apuväline. Ainakin melkein. Tämä sopikin loistavasti lääkäriaikojen sekä muiden menojen kirjaamiseen ja nopeaan viestintään perheenjäsenten välillä. Olin vielä reilu vuosi sitten vakuuttunut, etten enää koskaan tule palaamaan tavalliseen kalenteriin. Kunpa vaan olisin tiennyt…

Sitten tuli talvinen päivä, jolloin palasin takaisin koulunpenkille. Aloin kaipaamaan luennoilla jotain, kalenteria mihin voi hieman rustata muistiinpanoja, tenttikirjallisuutta sekä suunnitelmia ja nämä olisi kätevästi löydettävissä. Tarvitsin viikko- ja kuukausinäkymän, jotta pystyisin suunnittelemaan taas elämääni eteenpäin. Sain todeta sähköisen kalenterin rajallisuuden. Valintoja ei ollutkaan enää tarpeeksi ja muistiinpanot hukkuivat.

Kahden naisen yritys Daintys tarjosi minulle testiin heidän suunnittelemaa Elämäni vuosi -kalenteria vuodelle 2019, jos tä vastaisi minun tarpeitani. Yhteistyö tuli minulle aivan loistavaan saumaan, sillä vuonna 2019 tapahtuu elämässäni hyvin paljon uusia asioita. On työkuvioita, valmistuminen ja jatko-opintojen jatkuminen. Paljon asioita, joita on hyvä raapustaa yksiin kansiin. Joten vuoden 2019 kalenterilta vaadin paljon. Sen pitää olla enemmän kuin pelkkä päivyri, johon merkkaan menot. Sen pitää auttaa pitämään elämäni järjestyksessä ja hallinnassa.

Pari päivää sitten hyppysiini saapui Daintysilta uunituore Elämäni vuosi -kalenteri, jota olen alkanut jo pikku hiljaa täyttämään. Kalenteri vaikuttaa pienen tutustumisen jälkeen täysin oikealle valinnalle. Yhdellä aukeamalle saan näkyviin koko viikon, jonka sivuun voin täyttää viikon To do -listaa sekä alareunaan laatia tavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Jokaisen kuukauden välissä on tyhjä aukeama muistiinpanoja varten.

Tavallisin kalenterin lisäksi Elämäni vuosi -kalenteri sisältää runsaasti erilaisia elämänhallinnan työkaluja, jotka panevat miettimään omia tavoitteita, ajanhallintaa sekä motivaatiota. Lahjaideat, Koti kuntoon, viikottaiset siivousrutiinit, liikuntakalenteri sekä talous osiot ovat ehdottomat suosikkini kalenterissa. Ne on ne kohdat, jotka kaipaavat elämässäni lisästurktuuria sekä seurantaa. Kirjaamalla tavoitteita ja suunnittelemalla huolellisesti uskon vuonna 2019 saavani nämä elämäni kohdat jonkinlaiseen järjestykseen. Tai ainakin kannustavat yrittämään.

Daintysin kotisivuilla kerrotaan daintyn tarkoittavan nirsoa, jolle tavallinen ei riitä. Ja täytyy sanoa, että olen todella vaikuttunut tästä Elämäni vuosi -kalenterista. Se on todellakin paljon enemmän kuin kalenteri ja sopii ehdottomasti myös vaativammalle ihmiselle.

Olenkin innoissani, että saan arpoa Koivulan emännän instagramissa yhden vapaavalintaisen Elämäni vuosi -kalenterin yhdelle lukijallani. Jos haluat osallistua kalenteri arvontaan, niin kannattaa käydä kurkkaamassa osallistumisohjeet instagramin puolelta.

Ja jos et luota arpaonneesi, niin tällä hetkellä Daintysilla on ennakkotilaajan etuna 5€ alennus, jolloin kalenterin hinnaksi jää 24,90€.

Terkuin, Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *