Hae
Koivulan Emäntä

Esteetöntä kulkua Roomassa ja Nokialla

Blogi on ollut hyvin hiljaa viikon. Ja nytkin mietin onko minulla sanottavaa. Oikeasti kerrottavaa olisi todella paljon. Mutta jostain kumman syystä minun on vaikea saada paperille päässäni risteileviä miljoonia ajatuksia. Teen prosessia. Mietin, pohdin ja yritän järjestellä ajatuksia. Joku päivä ne on paperilla.

Osa syynä hiljaisuudelle on se, että teen kovasti pesäeroa Vauvalta. Pakkaan jälleen kerran virtuaalisia muuttolaatikoita ja järjestelen uutta kotiani. Samaan aikaa tuntuu haikealle, mutta toisaalta taas kutkuttava jännitys on astunut tilalle. Siitä kerron teille pian. Mutta malttakaa pari viikkoa.

Yhtenä syynä hiljaisuudelle oli meidän perheen matka ihanaan ja aurinkoiseen Roomaan. Tästä matkasta riittääkin kerrottavaa. Ja paljon! Eteen tuli jos jonkin näköistä asiaa. Mutta kaikkiaan matka oli loistava.

Teimme Roomaan omatoimimatkan. Matka pohdittiin niin, että se olisi mahdollisimman esteetön. Joten hotelli valintaan vaikutti suuresti sijainti sekä sen fyysiset fasiliteetit.

Teimme hotelli valintaa pitkään ja hartaasti. Vertailimme hintoja, etäisyyksiä ja asiakaskokemuksia. Katselimme hotellin mainoskuvia ja etsimme vanhojen asiakkaiden kuvia. Lopulta päädyimme aivan keskustassa olevaan neljän tähden hotelliin, jonka kerrottiin olevan lapsiystävällinen, rattaiden kanssa helppokulkuinen ja esteetön.

Miten se sitten olikaan…

Hissi VIIDEN askelman päässä…

Hotellille saavuttuamme kiitin onnea, että MS-tautini on ollut kiltti viime aikoina ja etten ollut yksin lasten kanssa liikenteessä, vaan mies on mukana kantamassa rattaat aina tarvittaessa.

Samaan aikaan Suomessa Nokialla…

Aina vaan ei tule ajatelleeksi, kun suunnitellaan esteetöntä kulkua. Hyvin paljon tulee pohtia asioita. Vaikka se hissi löytyy talosta, niin missä se hissi sijaitsee? Tai toimiiko suunniteltu liuska juuri siinä kohtaan mihin sen asennamme.

Myöhemmin lisää meidän Rooman matkasta. Kunhan saan kameran muistikortin purettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *