Hae
Koivulan Emäntä

Tacobell kotiin — Testissä kotitekoinen crunchywrap supreme

Crunchywrap supreme, Tacobell

Tacobell avasi ovensa Suomessa vuosi sitten. Avajaisviikolla suunnittelin uuden ruokapaikat testaamista, mutta pitkät jonot pitivät poissa. Jonot rauhoittui, mutta vieläkään en ole kyseiseen ravintolaan päässyt.

Menneellä viikolla törmäsin internetissä puolivahingossa Tacobellin suosituimman annaoksen, crunchywrap supremen reseptiin. Reseptistä inspiroituneena päätin tuoda meille Tacobellin kotiin.

Annoksen tekeminen oli yllättävän suuritöinen näin ensimmäisellä kerralla. Muutaman kerran sai pohtia miten tämä taitellaan ja miten ihmeessä saa pidettyä pannulla kasassa. Mutta kun ensimmäiset kolme testiversiota oli saatu kasaan ja paistettua, alkoi homma sujua. Tämä on ruoka jos voi tulla meidän arki-iltojen hitti. Huono puoli on, ettei tästä ole seuraavan päivän lounaaksi, koska ruoka on syötävä heti.

Mutta mennäänpä sitten siihen reseptiin.

Crunchywrap supreme

450 g naudan jauhelihaa
1 pussi taco-maustetta
1,5-2 dl vettä
1 purkki juustokastiketta
8 isoa vehnätortillaa
Nacho Chips (pyöreitä, ei mini)
2 dl hapankermaa
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
2 dl juustoraastetta
Guacamolea

Ruskista jauheliha pannulla, valuta ylimääräinen rasva pois ja lisää taco-mauste ja vesi. Paloittele tomaatti ja jäävuorisalaattia pieneksi. Lämmitä juustokastike mikrossa. Myös tortilloja kannattaa lämmittää mikrossa n. 30 sekuntia, mikron tehosta riippuen. Aseta tortilla laakealle alustalle, ja laita sen keskelle 1/4 jauhelihasta. Kokoa sen päälle hapankermaa, nacho chipsejä 4-6kpl, salaattia, tomaattia ja juustoraastetta. Ala rypyttää tortillaa reunoilta niin, että siitä muodostuu tiivis paketti. Meillä täytettä oli niin paljon, että jouduimme täyttämään keskelle jäävän kolon, 1/4 osalla toista tortillalettua.

(Oikeassa ohjeessa guacamole laitetaan crunchywrap supremen sisään, mutta meillä se ei mahtunut sinne enää. Lisäksi pidämme guacamolesta enemmän kylmänä, joten erikseen tarjoiltuna sopi vallan mainiosti.)

Käännä Crunchwrap Supreme ympäri ja paista sitä pannulla, 2-3 minuuttia per puoli, kunnes sen kuoret ovat kullanruskeat. Paista rypytetty puoli ensin, jolloin reunat jää kiinni.

Tarjoile itsetehdyn guacamolea kanssa. Syödään heti.

❤️ Kati

PS. oletko jo liittynyt Koivulan emännän postituslistalle? Jos et, niin nyt voisi olla hyvä aika liittyä, niin saat maksimissaan kaksi kertaa kuukaudessa  mielenkiintoisimmat postaukset, viikonruokalistan sekä vinkkejä suoraan sähköpostiisi.

Liity Koivulan emännän postituslistalle

* indicates required

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’; /*
* Translated default messages for the $ validation plugin.
* Locale: FI
*/
$.extend($.validator.messages, {
required: ”Tämä kenttä on pakollinen.”,
maxlength: $.validator.format(”Voit syöttää enintään {0} merkkiä.”),
minlength: $.validator.format(”Vähintään {0} merkkiä.”),
rangelength: $.validator.format(”Syötä vähintään {0} ja enintään {1} merkkiä.”),
email: ”Syötä oikea sähköpostiosoite.”,
url: ”Syötä oikea URL osoite.”,
date: ”Syötä oike päivämäärä.”,
dateISO: ”Syötä oike päivämäärä (VVVV-MM-DD).”,
number: ”Syötä numero.”,
digits: ”Syötä pelkästään numeroita.”,
equalTo: ”Syötä sama arvo uudestaan.”,
range: $.validator.format(”Syötä arvo {0} ja {1} väliltä.”),
max: $.validator.format(”Syötä arvo joka on yhtä suuri tai suurempi kuin {0}.”),
min: $.validator.format(”Syötä arvo joka on pienempi tai yhtä suuri kuin {0}.”),
creditcard: ”Syötä voimassa oleva luottokorttinumero.”
});}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

2 kommenttia

  1. Ida kirjoitti:

    Uu näyttää hyvältä! Pitää testaa! Ei sulla linkkiä siihen alkuperäiseen versioon ole?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *