Hae
Koivulan Emäntä
Kaupallinen yhteistyö

Tie pojan sydämeen käy autoradan kautta – testissä Waytoplay: King of the road

Kaupallinen yhteistyö: Tiny Stars

*Kaupallinen yhteistyö Tiny starsin kanssa

Autot on ehkä parasta mitä meidän nelivuotias voi tietää. Pikkuveljestä on kasvamassa kovaa vauhtia toinen automies. Autoleikit kuuluvat meidän joka päiväiseen ohjelmaan.

Testissä Waytoplay king of the road

Muutama viikko sitten poikiamme kohtasi oikea onnen päivä. Saimme yhteistyössä Tiny starsin kanssa testiin Waytoplayn King of the road autoradan. Tälle autoratojen kuninkaalle tulee mittaa 6,5 metriä, kun kaikki palat yhdistää. Lisäksi rataan saa ostettua erilaisia jatkopaloja, jos tämä ei vielä riitä. Autorata on täydellinen sisaruksille, sillä se sopii kaksi vuotiaasta ylöspäin ja sillä jaksaa vanhempikin leikkiä.


tinystars- way to play: king of the road

tinystars- way to play: king of the road

Poikien testissä huomasimme radan olevan helppo rakentaa. Muuttelemalla palojen järjestystä saadaan erilaisia ratoja aikaan. Rataan sopii kaikenlaiset pikkuautot, joita tietenkin riittää jokaisessa pikkulapsiperheessä. Ihanaa, kun ei tarvitse ostaa juuri tiettyjä autoja vaan leikki onnistuu lasten suosikkiautoilla.

Lisäksi autoradan voi yhdistää junaradan, talojen sekä erilaisten eläimien kanssa, jolloin saadaan kokonainen kylä aikaan. Meillä on leikkiin usein yhdistynyt maatila, paloasema sekä rakennustyömaa. Tietenkin parkkitalo ja metsäneläimet.

tinystars- way to play: king of the road

tinystars- way to play: king of the road

Meillä autorata on ollut vain sisäleikeissä, mutta valmistajan mukaan se sopii myös ulko- ja vesileikkeihin. Rata on helppo puhdistaa vedellä saippualla taikka jopa astianpesukoneessa.

Autorata on valmistettu 100% turvallisesta synteettisestä kumista. Se ei tahmaa eikä jätä jälkiä edes vaaleaan lattiaan, joten tällä saa lapset leikkiä huolettomasti myös vaaleammassa kodissa.

tinystars- way to play: king of the road

tinystars- way to play: king of the road

Lasten maailma Tiny stars

Waytoplay king of the roadin jälleenmyyjänä toimii Tiny stars. Verkkokaupan valikoimasta löytyy autoradan lisäksi paljon muuta lastenvaatteista palapeleihin. Verkkokauppa on täynnä toinen toistaan ihanempia leluja ja vaatteita. Täältä löytää ihan ehdottomasti loistavat joululahjat perheen pienimmille.

Tiny stars on yhden naisen pyörittämä lastenkauppa netissä. Idea Tiny stars verkkokauppaan syntyi rakkaudesta lapsiin, heidän sydämiä sulattavasta naurusta ja vilpittömyydestä sekä tähden lailla loistavista katseista ja uskosta siihen, että yksisarviset on totta. Tiny starsin valikoima laajenee pikkuhiljaa ja erilaisia tuotteita on tulossa lähiaikoina lisää.  Tiny starsissa suositaan kehittäviä ja kestäviä leluja. 

Kaupallinen yhteistyö: Tiny Stars

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *