Hae
Koivulan Emäntä

Hei, ihana helmikuu

Helmikuu saapui ihan yllättäen. Ihan hirvittää millaista vauhtia tammikuu veteli ohi ja helmikuu tupsahti eteen. Olin asennoitunut kitukuukauteen herkkulakkoni vuoksi. Ajattelin, kuukauden matelevan ja ajatusteni pyörivän herkuttelun ympärillä. Mutta kuinkas sitten kävikään? Tammikuu pyyhälsi ohi, niin etten pysynyt edes perässä. Ihana huomata näin jälkeen päin, ettei herkuttelu käynyt mielessä kovinkaan usein. Ja loppu viimein tarjolla olevista herkuista oli äärimmäisen helppo kieltäytyä.

Tänä aamuna, helmikuun valjetassa, huomasin levollisen olon vallanneen minut. Voin hyvin ja minun on hyvä olla tässä hetkessä. Uskon herkkulakkoni  olevan yksi tekijä hyvään olooni. Seksuaalineuvojan opintojen saaminen päätökseen on toinen. Kolmantena on ehdottomasti ollut kunnollisen hikiliikunnan ottaminen mukaan päiväohjelmaan. Lisääntyvä valo on viimeistellyt hyvän olon.

Herätessäni aamulla jo reilusti ennen herätyskellon soimista, tuli tietoiseksi miten stressaantunut olin viime vuonna ollut. En vain ollut tiedostanut tilaani aikaisemmin. Sisälläni oli kytenyt joku epämääräinen tunne, jolle ei ollut aikaisemmin mitään nimeä. Ja nyt yhtäkkiä se kaikki oli poissa.

Luultavasti en ollut ymmärtänyt kyseessä olevan stressiä, koska olin stressannut lopulta aika turhista ja vähäpätöisistä asioista, kuten raha, aikataulut, lasten päiväunet ja ruokailut. Olin jotenkin kuvitellut stressin vaativan suuria paineita työelämässä, taloudellista ahdinkoa tai vaikeaa perhetilannetta. En osannut kuvitella, että tämän hetkisistä pienistä murheistani voisi mitenkään stressata. Mutta pienetkin murheet vaativat muutosta, jos haluaa voida paremmin.

Pienillä arjen muutoksilla olen saanut stressin kuriin. Muuttanut suhtautumista ja alkanut entistä tarkemmin suunnittelemaan sekä ennakoimaan. Tärkeintä tässä on ollut, että olen myös pysynyt suunnitelmassani. Loppu viimein tämä kaikki oli todella helppoa.

 

Muutosten helmikuu

Helmikuu tuli ja toi mukaan muutoksia. Kuten osa varmasti jo huomasikin, niin Koivulan emäntä on siirtynyt Vaikuttajamedian alle. Josta olenkin aivan innoissani. Ihanaa päästä huipputyyppien joukkoon jakamaa tätä niin rakasta harrastusta.

Helmikuun aikana on luvassa paljon muutoksia myös henkilökohtaisessa elämässäni. Koivulassa pohditaan lasten hoitokuvioita, osa-aikaisen työn, opiskelun ja yrittäjyyden yhdistämistä. Helmikuussa tärkeänä tavoitteena on oman hyvinvoinnin lisääminen. Yritän kaiken kiireen keskellä ottaa aikaa itselleni. Näistä kaikista asioista päästään lukemaan blogissa tämän kuun aikana.

Mutta nyt tervetuloa ihana helmikuu! Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *