Hae
Koivulan Emäntä

Viikonruokalistalla vuohenjuusto-broileripasta

Viikonruokalistalla on tällä viikolla vuohenjuusto-broileripasta. Syy miksi tämä ruoka pääsi meidän viikonruokalistalle on se, että olen saanut kuulla usealta taholta, kuinka lapset eivät syö vuohenjuustoa taikka fetaa. Olen ottanut tämän meillä haasteeksi ja olen päättänyt löytää ruokia, joissa voimakkaat juustot maistuvat myös lapsille. Meillä onkin viime aikoina viikonruokalistalle ilmestytnyt mm. aurajuustobroileria, vuohenjuustolla höystettyä lasagnea, uunifetapastaa ja kaikki on yllätyksekseni uponnot meidän lapsiin. Ainoastaan aurajuustobroileri sai runsaasti vastalauseita, mutta kaikki meni viimeistä murua myöten.

Tein ensimmäisen kerran vuohenjuusto-broileripastaa muutama kuukausi takapein, mutta se ei oikein ottanut tuulta purjeisiin pienempien poikien kohdalla. Miehenkään makunystyröitä ensimmäinen viritelmä ei säväyttänyt. Mutta nyt olen ehkä osunut jackpottiin, sillä tämän version meidän pieni mies melkein nuoli lautaselta ja santsasi kolmannen kerran. Joten meidän viikonruokalistalla tulee vakituiseen killumaan vuohenjuusto-broileripasta. Ja tässä myös teille resepti.

Vuohenjuusto-broileripasta

400g broilerin sisäfileitä

2,5dl kermaa

1 punasipuli

3 valkosipulin kynttä

rasia baby pinaattia

rasia miniluumutomaatteja

kurkumaa

mustapippurirouhetta

suolaa

vuohenjuustoa

öljyä

Paloittele broilerin sisäfileet suuhun sopiviksi paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paloittele miniluumutomaatit sopiviksi paloiksi. Kuullota sipuleita hetki pannulla reilussa öljyssä. Lisää broilerin sisäfileet ja kypsennä ne. Mausta kurkumalla, suolalla sekä mustapippurirouheella maun mukaan. Lisää baby pinaatit ja anna niiden hetki vetäytyä. Lisää kerma ja hauduta n. 5min. Lisää ihan lopuksi paloitellut minuluumutomaatit. Tarjoile runsassuolaisessa vedessä keittetyn nauhapastan sekä murennetun vuohenjuuston kanssa.

Millaisia ruokia teillä syödään mielellään? Maistuuko voimakkaat juustot?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *