Hae
Koivulan Emäntä

Ani Kellomäen haastattelussa: alkoholi ja seksuaalisuus

Ani Kellomäki kirjoittaa blogia Kokovartalofiilis, pitää Pullonpyörittäjä podcastia ja on kirjailija sekä haluttu puhuja. Hän on tullut tutuksi puhumalla avoimesti kokemuksistaan elää alkoholisti perheessä.

Ani Kellomäki pyysi minua vieraaksi Pullonpyörittäjä podcastiin keskustelemaan alkoholista ja seksuaalisuudesta. Haastattelun näkökulma oli pohtia vanhempien alkoholismin vaikutusta lapsen seksuaaliseen kasvuun. Mietin ehkä kahdesti ja suostuin.

Miksi minä päädyin haastatteluun?

Olen elänyt alkoholistiperheessä, missä kuningas alkoholi näytteli suurinta roolia. Opiskelujeni ansiosta olen käsitellyt kokemuksiani ja alkanut ymmärtää mistä kaikki johtuu. Olen tullut tietoiseksi miksi toisinaan käyttäydyn tai ajattelen hölmösti ja olen aktiivisesti alkanut muuttamaan toimintaani.

Harvoin tullaan ajatelleeksi, että ne lapsuuden kokemukset alkoholistiperheessä voivat vaikuttaa seksuaaliseen kokemukseen aikuisuudessa. Mutta kokemuksilla voi olla yllättävät vaikutukset. Ja siitä keskustelimme Ani Kellomäen kanssa hänen Pullonpyörittäjä podcastissa.

 

Pääset haastatteluun myös tämän linkin kautta: Pullonpyörittäjä osa 11 – Alkoholi ja seksuaalisuus

Haastattelussa kerroin omista kokemuksista lapsuudessa ja millaisia prosesseja se laittoi aikuisuudessa liikkeelle. Keskustelumme on vain pintaraapaisu aiheeseen, joten toivon, että keskustelu jatkuu vaikeasta aiheesta huolimatta. Omalta osaltani en ole jättämässä keskustelua tähän, sillä aion seksuaaliterapia opinnoissani syventää omaa osaamistani lapsuuden kodin alkoholin käytön vaikutuksista identititeettiin. Samalla tavoitteenanne on löytää erilaisia keinoja, kuinka eheytyä.

HUOMIO!

Kerään seksuaaliterapeutin opintojen päättötyöhön muuttamia haastateltavia. Jos sinulla on tarina kerrottavana tai haluat pohtia miten lasinen lapsuus on vaikuttanut sinun seksuaalisuuteen, niin voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (koivulanemanta(at)gmail.com tai Koivulan emännän Facebook-sivuilta yksityisviestinä.

Ihanaa viikonloppua!

Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *