Hae
Koivulan Emäntä

Taukotilassa – Tauon jälkeen Koivulan emännän uusi aika alkaa

Taukotilassa… Paikka, johon jämähdin. Tarkoitus oli laittaa vain viikoksi, ehkä kahdeksi lappu luukulle, jossa lukee ”TAUKOTILASSA”.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin suunnittelin. Taukotila venyi. Ja venyi vielä vähän. Sanoin, että otan ihan kohta itseäni niskasta kiinni, mutta ei niin käynyt.

Viikot vieri ja kirjoittaminen alkoi tuntumaan entistä mahdottomalle. Aiheet, joita olin pyöritellyt päässäni ei enää sopineet paperille. Jutut eivät kuulostaneet enää omille.

Taukotilassa

Taukotilassa pohdin, mitä haluan antaa julkisuuteen. Haluanko olla pikkulapsi arjesta bloggaava emäntä. Haluanko jakaa jokaisen ostokseni someen tai pohtia miten laitan kesäkotia. Haluanko jakaa ajatuksiani elämästäni.

Taukotilassa pohdin, että ketä edes kiinnostaa minun elämäni. Tällaisen 37 vuotiaan tylsistyneen rouvas henkilön. Ei varmaan niin ketään.

Ihmiset haluavat draamaa. Sitä ei täällä ole. Ei ole eroja tai uusia suhteita. Ei ole pettämistä tai järjetöntä mustasukkaisuutta. Ei ole lastenkasvatusongelmia. Ei mitään. Vain ihan tavallista arkea.

En ole muoti-ikoni. En juokse viimeisen muodin perässä. En ostele kulutushysterian partaalla kaikkia uutuustuotteita ja ole ensimmäisten joukkossa testaamassa uusinta villityst.

Ansassa

Tunsin olevani ansassa. Olin tehnyt itselleni ansan. Huomaamatta olin muodostanut itsestäni äiti- ja perhebloggaajan, jolta odotetaan tietyn tyylistä tekstiä.

Kirjoittamisesta katosi ilo. En ole oma itseni. Jutut muuttuivat väkinäiseksi.

Lopulta tuli stoppi.

Taukotilassa

Niin sitä oltiin, taukotilassa. Pohditaan ja mietitään. Onko enää olemassa Koivulan emäntää? Jos on niin millainen?

Kyllä Koivulan emäntä vielä täällä on, mutta sen on aika muuttua. Koivulan emäntä ei tulee enää olemaan lapsista tai perhe-elämästä bloggaava kotiäiti.

Uusi alku

Keskikesä oli ja meni. Vuosi on puolessa välissä. Nyt on hyvä hetki uudelle alulle.

Koivulan emäntä muuttuu. Jatkosssa blogissa pohditaan erilaisia ilmiöitä ja ajatuksia psykologia opiskelijan silmin. Pohditaan elämää ja omaa suhdetta sekä toimintaa. Mennään syvälle ja välillä palataan kevyempiin asioihin.

Tämä on uusi alku. Minulla ja blogille. Toivottavasti pysytte matkassa.

Yksi kommentti

  1. Henna kirjoitti:

    Ihanaa, kun kirjoitat ❤️ Mielenkiinnolla mukana uudessa alussa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *